2777
2789
از بس گذاشتمش رو پام پا درد دارم دیگه نمیتونم راه برم

چند روزشه؟

برای من یه ماهشه

اذیتای خودش قابل تحمله ولی وقتی با بچه سه ساله ام با هم اذیت میکنن واقعا دیوونه میشم

تا الان بیدارم ساعت ۸ صبح دخترم که بیدار شد میخواد بگه مامان پاشو صبح شده نخواب منو ببر دستشویی بهم صبحونه بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از بس گذاشتمش رو پام پا درد دارم دیگه نمیتونم راه برم

منم بیدارم از سرفه ها بچم ...بزارش گهواره 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روزشه؟برای من یه ماهشهاذیتای خودش قابل تحمله ولی وقتی با بچه سه ساله ام با هم اذیت میکنن واقعا د ...

38روزشه.نی نی تون دل درد هم میگیره ؟بچه من یا دل درد داره گریه می‌کنه یا همش میخواد رو پا باشه 

نمیتونم بیارمش کنار ب کارام برسم 

بچه اولین کلاس سومه