2777
2789
عنوان

آقایون سایت یه سوال دارم

109 بازدید | 15 پست

به عنوان به آقا   که همسرشو دوست داره،چرا اجازه نمیدین خانم تنهایی جایی بره، واینکه ایا مردی که خودش به زن های بیرون چشم داره و این خصلت رو داره نمیزاره زنش بره بیرون یا نه واقعا از روی تعصب به خانومشه؟

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی جاها تنها میرم اسیر نیستم

منم دوست دارم برم ،عزیزم اسیر و غیر اسیر ، این دید منم هست اما نمیشه که هرروز دعوا راه بندازم میدون جنگ درست کنم

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

هردو مورد میشه یا تعصب زیادی یا کافر همه را ب کیش خود پندارد

امان از دست این مردا، بلا نسبت من واقعا نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم. عای عم مجرد😂

شپاسگذارم،  خب دیدگاهتون در این باره چیه 

شپاسگذارم، خب دیدگاهتون در این باره چیه

مچکرم از همع عزیزانی ک منو همراهمی کردن و ب این مقام رسوندن تا بتونم کامنت بذارم. امیدوارم بتونم پاسخ همع محبتاشونو باپیروزی بدم😊

از شوخی بگذریم.. همع جور آدمی هست . یکیو میشناسم ک هرجا برع حتی دردخونع مادرش باید شوهرش برسونع و اینقد شوهر می ایستع تا خانومه کامل برع خونع و در رو ببندع. چن دیقع می ایستع مطمئن ک شد بعد میرع.البتع قبل ازدواج باهم دوست بودن. 

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
قلق بیاد دستت اوکی میشی

بعد ۶ سال واقعا نشده، 

مچکرم از همع عزیزانی ک منو همراهمی کردن و ب این مقام رسوندن تا بتونم کامنت بذارم. امیدوارم بتونم پاس ...

زنده باشید، شاید چون دوست بودن روی رابطه اشون تاثیر گذاشته

با خانم های سیاست دار مشورت کن راه حل های خوبی میدن بهت

مممنون از همراهیتون حتما ☘