2777
2789

از همون اول مدام لکه بینی داشتم 

پرولاکتین هم بالا بود تا دوسال کلا پریودم قطع بود

بعد درمان پریودم برگشت با حجم زیاد و لخته الان پنج ماهه

حالا علایم سرطان رحم یعنی حجم بالای پریود لکه بینی دارم

حجم بالای پریودی می دونه از آی یو دی باشه

آخه سه ساله آی یو دی گذاشتم 

ولی پنج ماهه حجم پریودم زیاد شده

البته میگم دو سال پریود نداشتم چون پرولاکتین ام بابا بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا علائم سرطان نیستا . به گوگل زیاد توجه نکن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
آخه سه ساله آی یو دی گذاشتم ولی پنج ماهه حجم پریودم زیاد شدهالبته میگم دو سال پریود نداشتم چون پرولا ...

ان شاالله چیزی. نیس چون مدت طولانی پریود نشدی سیستم بدنت بهم خورده برو یه چکاب تا خیالت راحت باشه

پس علایمش چیه

کیست فیبروم تنبلی تخمدان به هم ریختگی هورمونا و....حتی خود ایودی هم ممکنه این عوارضو داشته باشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
پس سرطان رحم چی اون چطور

انقد میترسی برو ازمایش پاپ اسمیر بده همه زنا باید بدن هر سال