2777
2789

دیشب از پارتی جور کردن میگفتم 

داداشم عصبی شد 

میگفت وقتی پسر عممون دستش همه جا میره انجام نمیده 

پس خودتو دلخوش نکن 

من رفتم بهش گفتم  نزار جامو بگیرن  منم پول میدم 

گفته  نه  کسی پول نداده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش منم پارتی برام گیر بیاد بخدا پول ز یادم میدم فقط کارش بی عیب باشه با پارتی جای برادرم و تو بان ...

همسایمون تا سیکل خونده بود شوهرش مدیر مدرسه بود

بعد دوسال شد خدمتکار مدرسه دوسال شد معلم یه سال معاون حالاهم شده مدیر

جالبه مدرکش حالا زده کارشنارسی ارشد  

پارسال معاون بود داشت از بین والدین شورا انتخاب میکرد برامدرسه 

بعد گفتن مثلا محمد محمدی فرزند فتح الله بابای دختره بود دوتا اسم شبیه هم بود بعد فتح الله رو نوشت فتلا😅😂

همسایمون تا سیکل خونده بود شوهرش مدیر مدرسه بودبعد دوسال شد خدمتکار مدرسه دوسال شد معلم یه سال معاون ...

می گفتی رودل  نکنی 

حالا ما پولم میدم 

نعم کف دستمون نمیتدازن

کاش منم پارتی برام گیر بیاد بخدا پول ز یادم میدم فقط کارش بی عیب باشه با پارتی جای برادرم و تو بان ...

حقوق معلم ابتدایی چقدره؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

نه واقعا کارنامه قرمزو ندیدم سبز کنن

اما شنیدم که تو مصاحبه در حقشون نامردی کردن

اونم شنیدم نمیگم حتما هست 

عموی من تو اداره ست 

میگفت موقع استخدامی و مصاحبه یه گروه از وزارتخونه میومد همه کارو انجام میدادن و میرفتن اصلا هیچکس نمیتونست دخالت یا پارتی بازی کنه 

تا دلت بخواد عزیزم نتیجشم میشه یه مشت بی سواد که حتی رو خوانی ساده قرآنم بلد نیستن بعد میان میشن معل ...

دیگه عزیزم 

اینجا تا پارتی نداشته باشی خدا از پل هم نمی گذره 

پست بالای بخون  فتح الله رو بالا نوشته🤦‍♀️

نه واقعا کارنامه قرمزو ندیدم سبز کنناما شنیدم که تو مصاحبه در حقشون نامردی کردناونم شنیدم نمیگم حتما ...

عزیزم اگه  کسی که از وزارتخانه  پارتی یکی بشه چی؟

پس مسلما میتونه هرکاری کنه