2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی مارموزه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 41 پست
آفرین خوب جواب دادی.شوهرت ناراحت نشد از این گشنه بازیای خانوادش؟چ بی ملاحظه طلبکارن؟واس شکم میرن خون ...

چرا هر چند خود شوهرم هم همیشه طلبکاره ازم اما تو این مورد ناراحت شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم اینه لرا در کل خیلی عاشق گوشت هسن گفتم شاید داماده لر بوده

ولا بازم ربط نداره ما تو خونه خودمون خیلی گوشت مصرف میکنیم اما بریم خونه کسی نون خالیم بده تشکر میکنیم مهم اون احترامه ک کذاشته دعوت کرده اینا ادمای عجیبین من تعجب کردم اسی همچین چیزی گفت چون عقل سالم اینجور رفتار نمیکنه 

ولا بازم ربط نداره ما تو خونه خودمون خیلی گوشت مصرف میکنیم اما بریم خونه کسی نون خالیم بده تشکر میکن ...

یه چیزی هست به اسم شعور! که اونا ندارن متاسفانه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه بچه گربه کوچیک از تو کوچه آوردیم چون زیر بارون خیس شده بود داشت میمرد ،من اوردمش خشکش کردم غذا دادم بهش تو کارت براش یه چیز نرم گذاشتم که بخوابه

اینقد کوچیکه همش خواب بود اصلا مزاحمتی نداشت نیومد بیرون از کارتن تازه گرم شده بود

این همش ایش ویش میکرد که گربه تو خونه آوردی 

گفتم گناه داشت افتاده بود تو کوچه زیر بارون داشت میمرد 

حیوون خداست الان که اذیت نمیکنه اینقد اذیت شده همش خوابه

بعد همینم رفته به مادر شوهرم گفته

مادر شوهرم گفت گربه آوردی تو خونه گفتم اجازه میگرفتم؟ 

لال شد 

متنفرم ازشون

یه بچه گربه کوچیک از تو کوچه آوردیم چون زیر بارون خیس شده بود داشت میمرد ،من اوردمش خشکش کردم غذا دا ...

اخ خودا😍چقد کار قشنگی کردی 

عزیز دلمممم

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

صدددددد در صددددد حق با توئه

آفرین که جوابشونو دادی

در ضمن بگو همونقدر داماد غریبه اس ، عروس هم غریبه

جلوی عروس غریبه ، گشنگی دومادتونو جار نزنید

آشغالا

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه بچه گربه کوچیک از تو کوچه آوردیم چون زیر بارون خیس شده بود داشت میمرد ،من اوردمش خشکش کردم غذا دا ...

خدا به زندگیت برکت بده دختر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این همه واسشون درست کردی واقعا براشون احترام گذاشتی چقدر نمک نشناس اند.

من خودم دو مدل درست میکنم. ب هیچ عنوان ۳ نمیشه. مگ رستورانه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی!