2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی مارموزه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 41 پست

چقدر گدا گشنه. 

نمیخوام بگم من خیییلی باکلاسم و فلان اما هیچوقت هیچوقت وقتی میرم خونه کسی چشم داشت غذا ندارم. 

خونه مادر شوهرمم میریم. اول تو خونه یه نون و پنیر کره مربایی چیزی میخورم با سیری میرم چون میدونم گداگشنه هستند. 

حالا جاری بزرگمم همینه میره یه جا میاد تعریف میکنه اینقدر خوردم ادم حالت تهوع میگیره انگار از رو دل ضعفه میرن خونه کسی   . 

خلاصه بدم میاد از اینجور زالو صفتا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا فکر می‌کردم خواهر شوهر و مادرشوهر من خیلی بیشعورن ولی الان پی بردم از اونا بیشعورتر هم هست

کلا دیگه دعوتشون نکن انگار آدم برا شکمش میره مهمونی حالا یه شب گوشت نخوره میمیره؟!

من بودم خودکشی میکردن دعوت نمیکردم فقط یک کیلو گوشت میگرفتم میدادم بهشون میگفتم آرزوی این به دل دامادمون نمونه آخه خیلی نیاز داشت گوشتای توی کتلت رو ندیده بود گفتم اینجوری کامل ببینه شکل گوشت چه جوریه

لُر هسن؟؟؟آخه لرها خیلی گوشتی هسن

من دوست لر دارم اصلا اینجور رفتاراییو ندارن اتفاقا خیلی خودمونی و سادن دورهمیاشون در نهایت احترام

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من دوست لر دارم اصلا اینجور رفتاراییو ندارن اتفاقا خیلی خودمونی و سادن دورهمیاشون در نهایت احترام

نه منظورم اینه لرا در کل خیلی عاشق گوشت هسن 

گفتم شاید داماده لر بوده 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

لرها خیلی گوشت دوسدارن اما گوشت ندیده یا نخورده نیستن خیلی فرق هست بین ادمی ک کپشت دوسداره با ادمی ...

اره راست میگی ولی همه جا و همه قشر آدم عتیقه وجود داره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خجالت اوره بخدا یعنی چی اصلا مگ بخاطر شکمشون میرن مهمونی

چ پرو هم هسن

لابد کسی نداره داخل ای وضعیت گرونی و بدیختی گوشت بزاره اگ داشت میذاشت دیگ

این همه غذان درست کردی از سرشون زیاده

ب درک ک نخوردن ولشون کن بدبختای گشنه حقیر رو

چقدر گدا گشنه. نمیخوام بگم من خیییلی باکلاسم و فلان اما هیچوقت هیچوقت وقتی میرم خونه کسی چشم داشت غذ ...

من خودم هم همینجوری هستم چند وقت قبل که رفتیم شهرشون دیر وقت رسیدیم املت درست کرده بود برامون

به خدا اگه به چشمم اومد شوهرم گفت کاش شام می‌خوردیم بعد میومدیم ( خجالت کشید)

گفتم بنده خدا چی درست می‌کرده این موقع ولش کن.اصلا هم برام مهم نیست جایی میرم چی جلوم بزاره همه اندازه وسعشون انجام میدن

اما اونا این همه زحمت منو ندیدن

خیلی بهم برخورده