2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 111 پست
بخدا گلم چند ساله صدا ازم در نیومده ولی امشب خیلی دلم پر بود آخه فامیلای شوهرم بخاطر مادرشوهر باهام ...

من شاید هزار درجه بخدا بدتر از شما هستم در حدی ک مادرشوهرم بدترین کارا حرفا پشت سرم جلوم گفته منو زندگی پیر نکرد مادرشوهرم پیر کرد بقران ولی هیچ وقت نزاشتم مادر پدرم بفهمن میگم بزار فکر کنن من خوشبختم حداقل غصه منو نخورن

یکی اون بالاست که همه چیو میبینه بوقتش قشنگ تقاص میگیره مطمنم من فقط سپردم دست خدا گفتم تو بین منو مادرشوهرم قضاوت کن همین

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

خخخ خداروشکر پدر و مادرت حامین..برا من که ساده و بی زبون..واقعا حیف شدم بین ی عده گرگ که از روز اول ...

درکت میکنم خیلی سخته ولی گلم مال منم دیگ دوران دعوا تموم شد تعریف کردم و حامی بودنشون رو چون اونموقع نگفتم نتونستن نشون بدن برا همینم خیلی ناراحت شدن ایشالا نجات پیدا کنی ولی می‌دونی من همیشه این دعا رو میکنم  ایشالا هر چی به ما گذروندن دختراشون ده برابر ببینن چون فقط ب دختراشون اهمیت مبدن

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال منم تو خانواده خودشون عین بمب ترکید همشون حمله کردن با حرفاشون توهیناشون ولی همسرم پشتم بودو کسی ...

همه چی برمیگرده به ذات ربطی به پیری و جونی نداره عزیزم..اصلا انگاراز دل من داری حرف میزنی شما🥺💔دقیقا اگه همسرم پشتم نبود که صدبار زندگیمونو از هم پاشونده بود با دروغ و دخالت و تهمتهاش..خداروشکر شوهر منم پشتمه اما حیف که مادر درستی نداره و کلا برادراشم آدم نیستن.مادرها دل بچه هاشو علیه هم پر میکنه که بگه من خوبم ..دست تنها بزرگتون کردم..بد اینو پیش اون میگه و برعکسش

من شاید هزار درجه بخدا بدتر از شما هستم در حدی ک مادرشوهرم بدترین کارا حرفا پشت سرم جلوم گفته منو زن ...

بمیرم برات چقد ما زنا درد کشیدیم منم همین طرز فکرم داشتم اما امشب همه چی عوض شد دلم ازشون خیلی شاکیه نمی‌دونم چطور میتونن جواب خدا رو بدن 

بمیرم برات چقد ما زنا درد کشیدیم منم همین طرز فکرم داشتم اما امشب همه چی عوض شد دلم ازشون خیلی شاکیه ...

خدانکنه قشنگم

خدا جای حق من بشینم زندگیمو تعریف کنم میگی تو چقد پوست کلفتی دختر ولی بخاطر بچهام از حق خودم گذشتم گفتم عب نداره ولی خدایا تو شاهد همه چیزی تو عدالتتو نشون بده 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

چن ساله پنهون مردی..تو یه خونه ای با مادرشوهرت

نه عزیز تو یه ساختمونیم قبلاً اصلا خونش جدا بود تازه اومدن طبقه پایین قبلنا افتضاح بود الان دیگ قطع رابطم

چن ساله پنهون مردی..تو یه خونه ای با مادرشوهرت

ن خداروشکر یجا نیستیم ولی کرمشو میریزه 

۱۰ سال دارم تحملش میکنم بخدا

درکت میکنم خیلی سخته ولی گلم مال منم دیگ دوران دعوا تموم شد تعریف کردم و حامی بودنشون رو چون اونموقع ...

منم میگم سر عزیزترین کساش بیاد قلبش بترکه از غصه...همینجور که پدر مادرهای ما دلشون شکست وقتی فهمیدن دختر دسته کلشون رو دست چ ابلیس هایی دادن...چون ماها دختر مردمیم واسه خودشون مدام به سمت همون خدا دست دراز میکنن دعا میکنن خجالتم نمیکشن..