2777
2789
عنوان

آقایون سایت لطفا

205 بازدید | 32 پست

چند درصد حرفایی که یه آقا تو عصبانیت میزنه ممکنه حرف دلش باشه ؟ 

از نظر سیستم مغزی و احساسب خانم ها و آقایون تفاوت های فاحشی دارن

میخوام بدونم شما آقایون اگر حرفی رو تو عصبانیت بزنید چقدر اون حرف ، حرف دلتونه

دوم اینکه یه روانشناسی میگفت آقایون هر چقدر بیشتر تو یه دعوا مقصر باشن بیشتر طلبکارن چون حس عذاب وجدانشون باعث میشه از طرفشون خشمگین و متفر بشن 

درسته؟

اکثر حرفا موقع دعوا صادقانه ترینشون هستن 

متاسفانه البته

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بابام بعضی اوقات که دعوا میکنه باهامون بعدش میاد ازمون معذرت خواهی میکنه میگه حرفامو از ته قلبم بهتون نمیزنم هیچوقت و به حرفام توجه نکنید و خلاصه از دلمون در میاره

به شخصه توی عصبانیت تضاد دلم حرف میزنم. و اگه بدترین حالت گفتاری رو باطرفم داشته باشم ولی از ته دلم ...

ممکنه از کلمات به عنوان شمشیر استفاده کنید فقط جهت اینکه طرفو با حرفتون آزار بدید ؟ صادقانه