2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26695 بازدید | 739 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یچیز بگم جسارت به شما نشه من فکر کردم تو هم از قصد اینجوری گفتی . اکثرا سنش رو می‌دونن الکی میپرسن ب ...

راستی اون عکس چشم نداشت اصلا. نصف صورت بود چشماشم خط خطی بود.

حقم داری حرفهامو قبول نکنی چون منو نمیشناسی.‌ من خودم میدونم  ملت چقدر مارمولک و بدجنسن. 

راستی اون عکس چشم نداشت اصلا. نصف صورت بود چشماشم خط خطی بود.حقم داری حرفهامو قبول نکنی چون منو نمیش ...

نه باور کردم ما اینجا میایم کنار هم خوش باشیم و سرگرم .دوستای هم هستیم دعوا نداریم که .مثل یه خانواده باهم حرف می‌زنیم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه باور کردم ما اینجا میایم کنار هم خوش باشیم و سرگرم .دوستای هم هستیم دعوا نداریم که .مثل یه خانواد ...

منم دعوا نکردم که😄 کلا من بدم میاد تعریف الکی کنم و همیشه تلاشمه که واقعیتو بگم. خیلی هم بده. بقیه اینجوری نیستن من احساس میکنم بیشعورم که نظر واقعیمو میگم.

ایول نسبت به عکس چند وقت قبلت زیباتر شدی اون تیلی گرد بود فرم صورتت

انفاقا الان گردتر شده نسبت. به قبل 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم چند قشنگ شده ورم کلن از بین رفته مبارکت باشه 😍

مرسی عزیزدلم 🥰🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شایدم‌زاویه عکس فرق داره

اره کلا از جلو فرق دارم نسبت به عکس 

منم دعوا نکردم که😄 کلا من بدم میاد تعریف الکی کنم و همیشه تلاشمه که واقعیتو بگم. خیلی هم بده. بقیه ...

وا نه بی شعور چیه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی