2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26771 بازدید | 740 پست
اره عزبزم تهران هستم لبمو کیلینیک مهرزاد.زدم کارای اخیر هم که انجام دادم کیلینیک ام بیوتی مارال دیار ...

خیلی ممنونم لطف کردید

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بهش میخوره ۲۵ سالش باشه اصلن دهه شصتی نمیاد

عکس جدیدمو دیدی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیدونم. بنظر من میاد

یچیز بگم جسارت به شما نشه من فکر کردم تو هم از قصد اینجوری گفتی . اکثرا سنش رو می‌دونن الکی میپرسن بعد میگن همون سن خودش .در حالی که چهره هرکس از چشماش مشخص میشه و الهام چشماش خیلی جوون میخوره .بنده خدا به کسی کاری نداره ولی  این جوری میگن بگن اره با اینکه به خودت رسیدی بازم همون سن میزنی در حالی که کارای زیبایی جوانساز ده سال سنو کم می‌کنه .بعدش این خانوم خودش هم چشمای قشنگی داشت 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

عکس جدیدمو دیدی

همون شب ژل زدی عکس دادی منم بودم یادته .ورم داشتی .الهام جان شقیقه هاتو کلن چند سی سی ژل از اولین بار تا الان .بنظرت هر طرف کلن دو سی سی کافیه .سری اول یک سی سی برا ترمیم هم یه سی سی دیگ 

همون شب ژل زدی عکس دادی منم بودم یادته .ورم داشتی .الهام جان شقیقه هاتو کلن چند سی سی ژل از اولین با ...

نه ‌ورم صورتم خوابید کلی تغییر کردم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یچیز بگم جسارت به شما نشه من فکر کردم تو هم از قصد اینجوری گفتی . اکثرا سنش رو می‌دونن الکی میپرسن ب ...

نه بخدا من اصلا سنشو نمیدونستم. واقعا حسی گفتم و خیلی منتظر بودم جواب بده ببینم تشخیصم چطوره. شاید یه سریها کرم داشته باشن ولی همه که مثل هم نیستن. 

نه ‌ورم صورتم خوابید کلی تغییر کردم

اره می‌دونم ورم می‌خوابه دیگ عکس جدید گرفتی فکر کردم همونو میخوای بزاری جدید داری بزار 

چشمای گیرایی داری🌹حالا میشه بعد ژل عکستو بذاری😘

ممنون عزیزم گذاشتم