2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26641 بازدید | 739 پست

عزیزم میشه عکس کامل بزاری من چربی زدم چند سال پیش  و اینکه کجاهاتون زدین

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این عکسی که گذاشتی بعد از آخرین بار تزریقته،؟

هستی بذارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حسمو گفتم. بنظرم منم نباید نظرمو بگم. الکی تعریف کنم بره. همه هم اینجوری دوستم دارن.

نه اتفاقن اینجا رو فکرت درست نیست این سایت همه با فحش نظر میدن خیلی راحتن من اصلن حس اینکه رک هستی بهم دست نداد اگ دنیای واقعی رک نظر دادی پس درسته 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

گذاشتم

عزیزم‌ داشتم تاپیکهاتو میدیدم. یه جا نوشتی که همه میدونن چقدر خودتو دوست داری و برای خودت احترام قایلی.

تاحالا برات پیش نیومده کسی بهت تیکه بندازه یا حرف و رفتار تحقیرآمیزی داشته باشه؟در این صورت چیکار میکنی؟

عزیزم‌ داشتم تاپیکهاتو میدیدم. یه جا نوشتی که همه میدونن چقدر خودتو دوست داری و برای خودت احترام قای ...

پیش اومده اما کم سعی می‌کنم ارتباطتمو با اون آدم کم کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ژل گونه و لب که قبلا زده بودم ده روز پیشم شقیقه و کناره های صورت رو زدم

ببخشید یعنی بوتاکس یا فیلر ؟؟ ژل دقیقا چی زدید ؟ 

اخه من رفتم پیش یه دکتر برای بلفارو پلاستی گفت بعدا بیا لیفت شقیقه از بالای پیشانی روی پوست سر برات انجام بدم 

نمی‌دونم خوبه یا نه ؟ 

ببخشید یعنی بوتاکس یا فیلر ؟؟ ژل دقیقا چی زدید ؟ اخه من رفتم پیش یه دکتر برای بلفارو پلاستی گفت بعدا ...

ژل برا گونه ولب زدم بوتاکس هم کردم بوتاکس چروک هارو از بین میبره. 

لیفت شقیقه جراحی هست دوره نقاهت سختی داره بعضی ها هم میگن موقتی هست بعد چندسال برمیگرده

هیچوقت جواب نمیدی یا واکنش لحظه ای نداری؟

چرا جواب میدم کلا کم تو این شرایط قرار گرفتم که کسی بخواد تحقیرم کنه برا شما اگر پیش اومد هم جواب بده اما. رابطتو کم کن