2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27237 بازدید | 744 پست
من یکبار برحسب اتفاق اومدم درباره خونت نظر دادم تموم شد. رفت این همه کاربر. خوب کم دارم بیام تورو دن ...

چ جالب وقتی میخوای بکوبی راجه به تاپیکام خوب میدونی 

الان شدم ناشناخته برات😂باشه باشه 

برو یخ بزار صورتو جاهای دیگت بخوابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهااا این جمله که با اینهمه ژلم زشتی تلنگره؟ خوبی استارتر میخوای؟؟ما به این میگیم دوستی خاله خرسه چ ...

شما ک نمیدونی قبلا چیا گقته بهم بهتره قضاوت نکنی.

الکی خودتو مدیون نکن 

چون وسط ماجرا اومدی

شما ک نمیدونی قبلا چیا گقته بهم بهتره قضاوت نکنی.الکی خودتو مدیون نکن چون وسط ماجرا اومدی

تو ی جوز پز میدی اسی هم ی جور 

همو تحمل کنید 😂

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
شما ک نمیدونی قبلا چیا گقته بهم بهتره قضاوت نکنی.الکی خودتو مدیون نکن چون وسط ماجرا اومدی

چشمم من از دعواتون خبر ندارم واقعا

تو نی نی سایت رسمه میگن من خوبیشو میخوام برای خودش میگم به این جمله آلرژی پیدا کردم فقط 

چ جالب وقتی میخوای بکوبی راجه به تاپیکام خوب میدونی الان شدم ناشناخته برات😂باشه باشه برو یخ بزار صو ...

تو بیشتر یخ لازمی من اصلا تورو حساب نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی عکس قبل ژل زدنت میزاریکارهای زیبایی خوبه ولی نه این ژل زدنتا آخر عمر هی باید تمدید کنی چ کاریه خ ...

عزبزم ژل هم چندبار بزنی موندگار میشه تا حد زیادی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......