2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27109 بازدید | 744 پست
۶۴تومن هزینه ژل دادی ترمیم هم میری؟ چند سالته

ترمیم رایگان هست در حد نیم سی 

۳۴ سال

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما یادمه قبلا جوش داشتین و جای جوش چطوری درمان کردین

عزیزم اره این موضوع برا ۵ سال پیش هست 

رفتم دکتر پوست آزمایش نوشت بعدم قرص ضدبارداری داد که باعث شد پریودام مرتب بشه با همین قرص دیگه ۵ سال جوش نزدم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اتفاقا منم الان دارم مصرف میکنمشما چند ماه خوردین

من ۵ سال دارم میخورم 

اشکال نداره ۵ سال مدام؟یعنی اگه قطع بشه دوباره مثل قبل میشیم؟

اگر قصد بار‌داری نداری اشکالی نداره 

نه مجردمکاش این جوشا دست از سرم بردارهمن راکوتانم حتی خوردم ولی برگشتشما سیبل میخورین؟

آزمایش دادی ؟ اگر هورمونی باشه با قرص ضدبارداری باید کنترل بشه