2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27237 بازدید | 744 پست
عزیزم من متوجهم بهش چی میگم بعدشم ب دخترش توهین نکردم کهی بار ی تاپیک زده بود دخترم زده بود زیر گریه ...

بار آخر باشه تو تاپیک هام میبینمت به تو چه ربطی داره تو رندگی من چی میگذره شب و روز تو تاپیک های من آنلاینی مطمئن باش من جوری دخترم بزرگ می‌کنم که یکی مثل تو نشه که شب و‌روز ذوق شوهر داشته باشه خودتم باورت نمیشده یکی بیاد بگیرتت انقدرکه ذوق میکنی از شوهر کردن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن ک تو تاپیکای من نیستی میای چرتو پرت میگی تازه من حرف حق زدم ب خودت بیای

من یکبار برحسب اتفاق اومدم درباره خونت نظر دادم تموم شد. رفت این همه کاربر. خوب کم دارم بیام تورو دنبال کنم با هردو‌ کاربریت مو به مو منو دنبال میکنی اشکال نداره حتما برات جذاب که دنبال میکنی حداقل سکوت کن توهین نکن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اسی عکس قبل ژل زدنت میزاری

کارهای زیبایی خوبه ولی نه این ژل زدن

تا آخر عمر هی باید تمدید کنی 

چ کاریه خو

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باید به کلاس آنلاین دخترم برسم ببخشید بعدا میام میذارم😘

عزیزم من متوجهم بهش چی میگم بعدشم ب دخترش توهین نکردم کهی بار ی تاپیک زده بود دخترم زده بود زیر گریه ...

اهااا این جمله که با اینهمه ژلم زشتی  تلنگره؟ خوبی استارتر میخوای؟؟

ما به این میگیم دوستی خاله خرسه 

چقدددر بدم میاد یه حرفی می‌زنید ولی جرئت پاش وایسادن  ندارید  دل سیاهتون لااقل قبول کنین یه صفحه فلسفه نچینید