2777
2789
اها داستان مال دوستته.. اگه خودشون مستاجرن ک باید بگه خب بریم‌خونه خودمون شاید هم نصف پول بیشتر خونه ...

نه پسره قبل ازدواج کار میکرده و خریده خودش.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
اونایی که میگن نهم نیست و نوش جونشون.واقعا میگن؟؟؟ یعنی شوهرتون خونه ای که خودش خریده بزنه به اسم ما ...

اگه خودمون مستاجر بودیم که پارش می کردم با بیان معذرت به دوستان و عذر خواهی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی برای من کم نزاشته 

بهم ربطی نداره مبارکه مادرجان باشه 

یکی باید تو زندگیت باشع جوری اسمتو صدا بزنه که نتونی بش نگی جانم...‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌https://abzarek.ir/service-p/msg/2012347

به اجباره مادرش

حالا ما چندسال پیش خونه خریدیم کلی وام گرعتیم طلا فروختیم بعد شوهرم‌خونه رو صاف رفت زد به نام‌مادرش

منم قهر کردم رفتم خونه بابام‌خواهرشوهرم زنگ زد گفت مگه داداشم روز اول خونه داشت زنش شدی که الان ازش خونه میخوای؟؟؟

گفتم چون نداشته اولش،تا ابد باید بی خونه بمونه

با فکر جاهل خودشون این کارو کرده بودن که مثلا اگر یه زمانی من طلاق خواستم دستم به جایی بند نباشه ببین ذات خراب تا کجااااااا

نه خب شاید مادرش کمک کرده و اینکه الان طلاق ها خیلی زیاد شده باید بترسن عروس یهو بره و همه چی رو ببر ...

دقیقا مادرش همینو گفته به دوستم.وقتی دوستم فهمیده و قهر کرده رفته خونه پدرش وقتی از مادره پسره پرسیده همینو جواب داده.

ولی اینکه دلیل نمیشه.خب زندگی مشترکه.اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉