2777
2789
خوشحال میشم و میگم عزیزم آفرین ک تونستی خونه بخری 😍خودتون مستاجرید یا خونه ی خودتی

یکی از دوستام تازه فهمیده که شوهرش یه خونه خریده و زده به اسم مامانش و خودشون الان مستاجرن.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از دوستام تازه فهمیده که شوهرش یه خونه خریده و زده به اسم مامانش و خودشون الان مستاجرن.

اها داستان مال دوستته.. اگه خودشون مستاجرن ک باید بگه خب بریم‌خونه خودمون شاید هم نصف پول بیشتر خونه مال مادره هست برا همون پسره نتونسته بره خونه ی خودش

اونایی که میگن نهم نیست و نوش جونشون.واقعا میگن؟؟؟ یعنی شوهرتون خونه ای که خودش خریده بزنه به اسم مادرش و شما مستاجر باشین اینقد ریلکس برخورد میکنین؟؟؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉