2777
2789
عنوان

مرگ داره میادسراغم توروقرآن راهنمایی کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8057 بازدید | 235 پست
برعکس تو سیتالوپرام به من نساخت ، گیج میشدم ، گوشم هم صدای کارخونه میداد ، نمی‌تونستم بخوابم

اصن داروهای آرام بخش خیلی عجیبن باید ببینی کدوم ایده آله برات حتی پزشک هم نمیتونه صددرصد بفهمه چی مناسبه برات و بهت میسازه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از جمع فراری شدم ، بیشتر توی جمع اینجوری میشم ، پیش افراد خاصی نمیشم ، نمی‌دونم چیکارکنم

مث من . من توجمع نمیتونم حرف بزنم حرفام یادم میره دلشوره عجیبی میگیرم . یکی سوال بپرسه ازم اصلااا نمیتونم جواب بدم استرس شدیدمیگیرم 

اره خوب نمیشم ک . پانیک بخاطراسترس وافسردگی شدیدایجادمیشه منم افسردگی واسترس چندساله دارم داروهم هرب ...

منم دارو میخورم خیییلی خوب شده بودم ، ولی خدا نکنه یه اتفاقی بیفته استرس بگیرم ، دوباره شروع میشه ، بعد از فوت داداشم بازم اینجوری شدم 

توروخدا شما پانیک داشتید سردرد هم میشذید؟

اره عزیزم سر درد معده درد چشم درد...شاید هفت هشت کیلو وزن توی مدتی خیلی کوتاه از دست دادم

باور میکنی یک هفته حتی شبا هم نشسته می‌خوابیدم...چون حالت دراز کش خفگی مطلق بود برام

اصن داروهای آرام بخش خیلی عجیبن باید ببینی کدوم ایده آله برات حتی پزشک هم نمیتونه صددرصد بفهمه چی من ...

سرترالین فقط ۲شب اول بیخوابم کرد ، بعدش روز به روز حالمو بهتر کرد ، کاش دوباره این حالتا برنمیگشت

منم دارو میخورم خیییلی خوب شده بودم ، ولی خدا نکنه یه اتفاقی بیفته استرس بگیرم ، دوباره شروع میشه ، ...

منم همینم . فقط باید خانواده مراقب روح وروان ادم باشه . وگرنه این بیماری تااخر عمر باهامونه. میتونی باخانوادت صحبت کنی ی مدت هواتو داشته باشن خبرای منفی اتفاقای بد بهت نگن یا عصبانیت نکنن زیاد ب تلفنت زنگ نزنن . من فقط اینارو ب مامانم گفتم حالا کمی درکم میکنن حواسشون بیشتر به منه. 

سردردتون چه شکلیه بود توروخدا؟ چقدر طول کشید خوب بشید

قسمت شقیقه ها و پیشونی ب حدی ک چشام از سر درد میخواس از جا در بیاد...برا من چند ماه طول کشید عزیزم

من حتی نمی‌تونستم درست غذا بخورم چون قفسه سینم درد خیلی شدیدی داشت.‌‌...خیلی خیلی شرایط بدی داشتم

همشم از یه دوره استرس خیلی زیاد. شروع شد