2777
2789
عنوان

مرگ داره میادسراغم توروقرآن راهنمایی کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 236 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجوری ام البته کل روز اینجورم ، واسه یه ساعت دو ساعت نیست ، منم سرترالین ۵۰میخوردم که دو روزه ...

آلپرازولام و دیازپام و اینا تقریبا مخدره هم کسلت میکنه هم وابستگی داره 

سرترالین ب من نمیساخت همش میخوابیدم باهاش

اما دیازپوکساید ضداسترس هست من بهش وابستگی ندارم 

شاید ماهی شش یا هفت روز وقتی تنش دارم یا عصبانی و استرسی میشم میخورم دلشوره و استرسمو آروم میکنه اما وابستش نیستم اصلا و همیشه نمیخورم 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
این مریضی روحی که من دارم زندگیمو به فنا داده ، همش در حال قدم زدنم تا فکرای استرس آور ازم دور بشه ، ...

بنظرت اسی بیماری پانیک داره

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
دکتر رفتی؟

اره خوب نمیشم ک . پانیک بخاطراسترس وافسردگی شدیدایجادمیشه منم افسردگی واسترس چندساله دارم داروهم هرباراستفاده کردم موقتی بوده دوباره شروع شده بیماری. الان چندوقته نرفتم دکتر دیگ مادرم گفت فردا برو حتما. ولی من حوصله داروخوردن ندارم 

آلپرازولام و دیازپام و اینا تقریبا مخدره هم کسلت میکنه هم وابستگی داره سرترالین ب من نمیساخت همش میخ ...

برعکس تو سیتالوپرام به من نساخت ، گیج میشدم ، گوشم هم صدای کارخونه میداد ، نمی‌تونستم بخوابم

این مریضی روحی که من دارم زندگیمو به فنا داده ، همش در حال قدم زدنم تا فکرای استرس آور ازم دور بشه ، ...

چقد مث منی . منم فقط میدوعم اینوراونور تا یادم بره افسردگی یا افکارمنفی سمتم نیاد تو خونه حوصله هیچکس رو هم ندارم

من انقد اسپاسم شدید میشم ک بیش تر از نیم ساعت پیاده روی رو نمیتونم ادامه بدم....کلا دردای عصبی بدترین دردن

چ روحی چ جسمی