2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 403 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت ثروت مند میشم یا نه ؟

تا حدودی پول ب دستت میرسه 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بابام خوب میشه؟ب سلامت از بیمارستان‌ میاد خونه؟

خوب میشه  با انرژی ها و دعا هاتون 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ب دختره بستگی داره. الان دیگ زمان بوق نیست باید عشق و تلاش دوطرفه باشه. ممکنه پسره دیگ دست از تلاش ب ...

عزیز سنتی اومد خواستگاری برادرش هی فضولی کرد ماهم گفتیم نه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
بهتره بچه هات پیش خودت باشن. ممکنه ازدواج کنن ولی طلاق میگیرن

عزیزم خدادلت روشادکنه 🙏🙏🙏 من مجبورشدم حضانت بچه هاروبدم شوهرم هرکاری کردم ندادبه خودم الان بچه هاپیش خودشن به نظرت بخاطربچه اام برنمیگرده یانمیده به خودم ؟؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
میشه لطفا اینو برام بگید حستونو اسمم فاطمه قراره اخر این ماه با یه اقایی اشنا بشم من ایشونو خیلی پسن ...

ازدواج میکنین

عزیزم خدادلت روشادکنه 🙏🙏🙏 من مجبورشدم حضانت بچه هاروبدم شوهرم هرکاری کردم ندادبه خودم الان بچه ها ...

چن سالن

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

بله قبول میشی

خوب میشه با انرژی ها و دعا هاتون

رگای قلبش بسته اس باید عمل بشه ریسکش خیلی بالاعه رگ گردنش هم بسته اس میخوان فنر بزنن سنش بالاست ده روزه بیمارستانه شده پوست و استخون😔

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
عزیز سنتی اومد خواستگاری برادرش هی فضولی کرد ماهم گفتیم نه

اگر قسمت هم باشن بهم میرسن

رگای قلبش بسته اس باید عمل بشه ریسکش خیلی بالاعه رگ گردنش هم بسته اس میخوان فنر بزنن سنش بالاست ده ر ...

انشاالله ک ب سلامت برمیگرده. از خدا بخواه و باهاش هنگام اذان صبح حرف بزن رو ب اسمون

چن سالن

یکیش سه سال یکیش دوسال 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️