2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 26849 بازدید | 405 پست
کودوم شهر؟

استان گلستان 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب علاوه بر۸ میلیون _ارزش پولت حفظ میشه و تا چندسال بعد افزایشم پیدا میکنهولی بزاری بانک بعد چند سا ...

بعد چند سال نه عزیزم تو ایران بعد از چند ماه سوده 

۳ سال پیش خونه خریدم ۹۰۰ میلیون ۶ ماه بعدش فروختم یک میلیاردو ۳۰۰‌

اونحور چیزارو‌زباد میگن سرماه شد میگن نداریم آخرشم ورشکست میشن میگن پولی نیست برو دستت هرجا بنده بذا ...

راستم میگی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من باشم نصفشو عیار میخرم نصفشم میزارم صندوق درآمد ثابتدرباره ی اینایی که گفتم تحقیق کن بانک و بیخیال ...

صندوق  ک گفتین چیه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
مغازه بخر یا خونه بده اجاره قیمتشم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه البته که احتمال میدم دروغ بگی که ای ...

کسایی ک قدرت ریسک ندارن و با این آرامش پیدا میکنن ک پولشون زیر سرشون باشه😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁