2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 26484 بازدید | 401 پست
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

چه ربطی داره

سال دیگه خونه متری ۵ تومن بالاتر میره

ولی پول شما همون ۳ تومن میمونه

طلا پارسال چقدر بود الان چقدر شده؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

من باشم نصفشو عیار میخرم نصفشم میزارم صندوق درآمد ثابت

درباره ی اینایی که گفتم تحقیق کن بانک و بیخیال شو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

عوضش ارزش پولت سرجاشه شایدم ارطشش بالا میره ولی تو بانک ارزش پولت میاد پایین امسال شاید یه آپازتمان بخری سال ویگه یه ماشین میخری و سال دیگه یه یخچال و سال ویگه یه جارو برقی سال دیگه یه لیوان😆

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

خب علاوه بر۸ میلیون _ارزش پولت حفظ میشه و تا چندسال بعد افزایشم پیدا میکنه

ولی بزاری بانک  بعد چند سال باااین تورم ما  نهایت ی ماشین بشه خرید 

✨️🌷

شوهر من مغازه کاشی سرامیکی داره امروز با کارخونه داره صحبت میکرد بهش گفت 1میلیارذ بیا سرمایه بذار ما ...

اونحور چیزارو‌زباد میگن سرماه شد میگن نداریم آخرشم ورشکست میشن میگن پولی نیست برو دستت هرجا بنده بذار

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

اسی خونه بخر بخدا پولتو بزاری بانک واسه سودش پولت بی ارزش میشه روز ب روز خونه و دلار داره گرون میشه

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

شما الان رو نبین،فکر ده سال اینده باش.

الان میذاری بانک،درسته سودش میچسبه اما فک کردی سه میلیاردت دو سال دیگه میشه هیچی؟؟؟

طلا بگیر یه بخشش رو، خونه کلنگی بگیر اگه شد بده بساز بفروش. اصلا نصف پولت رو بده بساز بفروش بذار چندماه بعد اصل پولت با سود برگرده.

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.