2777
2789

ترمیم که نمیشه فقط فکر کنم پوست یا گوشت رو بهم میدوزن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببینید این رو شما میگید بعضیا رو خون بکارت حساسن و هنوز طرز فکرشون مثل قدیمه

ببین اگه رابطه کامل داشته باشی فقط یکبار بازم دفعه دوم خون میاد البته این تجربه من بود حالا این ک اسیب بوده یا مشکل شما چیه من درست نمیدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا پشیمون نباش کسی که درک این موضوعو نداره از زندگیت حذف کن

نمیشه که اگر دونفر عاشق هم باشن و بخوان ازدواج کنن دختر بکارت نداشته باشه خب پسره هم حساس باشه اونوقت اون دختر باید چیکار کنه ؟نمیتونه که قید دلشو بزنه از طرفی ممکنه پسره صبح ازدواج پرتش کنه بیرون یا هرفکری راجبش بکنه 

نمیدونم چرا انقدر بعضی جاها به دخترا ظلم شده

ببینید این رو شما میگید بعضیا رو خون بکارت حساسن و هنوز طرز فکرشون مثل قدیمه

خونی وجود نداره رابطه اول اگه آمادگی باشه طرفین با کیفیت باشه بدون خونریزی هم میشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اول باید معاینه بشی و متوجه بشی آسیبش درچه حده قابل ترمیم هست یا نه

درضمن فکر کنم با معاینه قابل تشخیصه که ترمیم کردی اگه گواهی بخوای باید بری پیش همون دکتری که ترمیم کردی 

بکار ت هست ولی اعلان مصنوعی میزارن

جدی؟ نمیدونستم! چه کارایی می‌کنند، 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نمیشه که اگر دونفر عاشق هم باشن و بخوان ازدواج کنن دختر بکارت نداشته باشه خب پسره هم حساس باشه اونوق ...

چرانمیگی دراثرچی بکارت اسیب دیده 

ت ج ا وز 

رابطه عاشقانه 

یاحوادث و ورزش و......

اگه حادثه وورزش باشه بره دکترنامه بگیره چرااین همه بدبدختی بکشه

جالب و جدید بود

اطلاعات بروز کنید سازمان بهداشت جهانی هم هر گونه تست بکارت رو جعلی میدونه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اول باید معاینه بشی و متوجه بشی آسیبش درچه حده قابل ترمیم هست یا نهدرضمن فکر کنم با معاینه قابل تشخی ...

هزینش بیست میلیونه نمیتونه پرداخت کنه یه دختر هیجده ساله از طرفی با فکر این موضوع از ازدواج وحشت داره ولی خب وقتی عاشقه ینفره چطور ازش بگذره یعنی واقعا دخترا انقد موجودات بدبختین بخاطر دوقطره خون اینطور باید عذاب بکشن؟🤦🏻‍♀️