2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 46338 بازدید | 673 پست
میزاری بانک یه عالمه امتیاز وام میتونی براش بگیری اگر مجرده متاهل که شد میتونن به همسرش بگه من مثلا ...

بنظرم اینم ریسک داره اینجا ایرانه یهو میبینی بانک پول رو میکشه بالا و میره 😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرستانا

بحث فروشش هم هستش خب باید ببینی که اونجایی که خونه رو میخری چجور جایی هستش پایین شهرششه یا بالاش و چه امکاناتی داره باید یه چیز معقول باشه که یه وقت به پولش نیاز داشت گذاشت برای فروش خیلی طول نکشه که فروش بره

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

سود مستقیم رو مقایسه نکن 

قیمت خونه روز به روز بیشتر میشه

درحالیکه بزاری بانک همون مول ثابت باقی میمنوه 

مثلا بعد دو سال ارزش خونه میشه هشت میلیارد اما مبلغ بانک همون سه میلیارد باقی مونده 

به خودت مربوطه ها ولی داداشم میگه الان پول تو بیت کوین و ارز های دیجیتاله اگه بلدی تو اونا سرمایه گز ...

چطوری میشه یاد گرفت ؟نگو از یوتیوپ ک چون هیچی بلد نیستم اصلا نمی‌دونم چیو ببینم 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...

سه میلیارد ببر بده کبریت بزار تو خونه ات ی ماه دیگه میشه شیش میلیارد با تورم ایران 

اما پول بمونه با ماهی شصت تمن نه تنها بی ارزش میشه بلکه خیچ سودی هم در واقع بدست نمیاری ازش 

بده به سکه و طلا

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

مغازه بخر اجاره بده ، هم ارزش اولیه پولت حفظ میشه و با رشد تورم گرون میشه هم از اجاره ش میتونی استفاده کنی . خونه دچار استهلاک میشه و خرج زیاد داره اما ملک تجاری خیلی بهتره . یه منطقه خوب که قابل پیشرفت باشه