2777
2789
عنوان

دلیل این رفتار دوستام چیه

173 بازدید | 16 پست

من کلا یه آدمیم که حاضرم خودم اذیت شم ولی همیشه مراقبم که حرفی به کسی نزنم که ناراحت بشه خیلی رو این نقطه تمرکز دارم بعد دوستام بدون اینکه چیزی بشه یا اتفاقی بیوفته امروز نثل همیشه قرار بود از خونه رفتنی که بخواهیم بریم مدرسه به هم دیگه زنگ بزنیم من به زمان معین شده ۲ دیقه هم مونده بود زنگ زدم به دوستم مامانش برداشت گفت که رفتن من اومدم مدرسه آخه من که حرفی نزده بودم بهشون بهم به محلی میکردن منم بی اعتنا بودم چون همیشه جلو تر از اونا می‌رسیدم جلوی مغازه که باهم بریم همیشه هم من منتظرشون میموندم حالا نمیدونم اینا چشونه!!! یک دوستم قبلم با هم دوست بودیم صمیمی دو سال پیش تا حدودافروردین۱۴۰۳ این دوست جدیدم کع تازه دو ماهه باهاش خیلییییی صمیمی شده دیگه منو آوم حساب نمیکنه منم حسود نیستم بالاخره نو که آوند به بازار کهنه میشه دل آزار

ولی آخه چرا بیخودی به من زنگ نزدند خودشون رفتن؟؟؟؟

این دوستی ها ام خیلی بد و سمی شده همش باید فکر کنی یعنی چیکار کردی که اینا باهات اینطور برخورد میکنن:)

به نظرم دلیل این رفتارش اینه که آدم جدید پیدا کرده سرگرم اونه تو ام به اونا نچسب اگه دیدی سمتت نیومدن بدون دیگه اصلا دوستیتون ارزش ادامه نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال باش اگه الکی بی محلی میکنه خودش باز میاد پیشت

من کلا میدونم که اونا دعواشون میشه میان پیشم ولی نمیدونم چرا اینکارو کردن!

که اون موقع هم دیگه برای من تموم میشن

وای چه ادمای سمی ای هستن که باعث شدن تو الان همچین حسی داشته باشی

ببین اینا هیچیشون نیست عزیزم الکیم دنبال ایراد تو خودت نگرد،اینا فقط مودین مودی

ادم مودی رو بنداز دور بره گم بشه

مخصوصا اینطور که میگی بی جنبم هست دوست قدیمیت

اگه الان راهنمایی هستی ،،،رفتی دبیرستان اسمشونم یادت میره چه برسه به اینکه بخوای بهشون بگی دوست

پس از تنهایی نترس و اگه حس ناکافی بودن میدن قیدشونو بزن

من خودم یادم نیست رفیقای دبیرستانم اصن چه شکلی بودن و اصن نمیدونم الان کجاعن،،،در عوضش دبیرستان با یکی رفیق شدیم الانم مث خواهریم....

الکی خودتو حرص نده کوچولو🥹

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه ادمای سمی ای هستن که باعث شدن تو الان همچین حسی داشته باشیببین اینا هیچیشون نیست عزیزم الکیم ...

رفیقای رانماییمو یادم نیست**

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این دوستی ها ام خیلی بد و سمی شده همش باید فکر کنی یعنی چیکار کردی که اینا باهات اینطور برخورد میکنن ...

آره دقیقا چون اصلا آدمی نیستم که بخوام دل کسی رو بشکونم یا بد قولی کنم 

دیگه بیان هم پیشم ارزشی برام ندارن

میگن زمان آدم ها رو به ما ثابت میکنن روی واقعی‌شان رو نشون میدن

آره دقیقا چون اصلا آدمی نیستم که بخوام دل کسی رو بشکونم یا بد قولی کنم دیگه بیان هم پیشم ارزشی برام ...

همینه واقعا! خودتو هم درگیرشون نکن تو هیچ مشکلی نداری اونا از اول بد بودن ولی الان نشون دادن همشون همینن🚶🏻‍♀️

وای چه ادمای سمی ای هستن که باعث شدن تو الان همچین حسی داشته باشیببین اینا هیچیشون نیست عزیزم الکیم ...

من خودم الان دبیرستانی ام

ولی واقعا نمی‌فهمم که چرا اینکارو کردن منم محتاجان نیستم تنهایی بهتره از با اینا بودنه بعد اینا هم با نصف مدرسه دوستم من کلا عادت ندارم با هم صمیمی شم ولی با همه خونگرمم

من خودم الان دبیرستانی امولی واقعا نمی‌فهمم که چرا اینکارو کردن منم محتاجان نیستم تنهایی بهتره از با ...

عه پس ایشالا دانشگاه با یه اکیپ پایه رفیق شی

اینارم ولشون کن برن گم شن فقط میخاستن توجهتو جلب کنن

اصن بهشون فکر نکن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40