2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34761 بازدید | 495 پست

هرکاری میکنی مراقب باش سرت کلاه نزارن

فامیل ما خونه خرید بعدا فهمید یه خونه را به چند نفر فروخته بود فراری هست

بجای بانک صندوق درآمد ثابت بزار که سودش سالانه ۳۲ درصد شده اگر حساب سجامی داشته باشی راحت یا گوشی میتونی خرید و فروش کنی و روزانه هم سودت میاد روی پولت

اره همین کارو میکنممنم مث تو طلا ۴۶۵۰ بود هرچی پس انداز داشتم طلا خریدم.از مامانمم قرض گرفتم که تونس ...

درسته گلم ولی عب ندارد ناراحت نباش... آینده طلا عجیب غریب میشه. شاید باورت نشه این چندتا منابعی که من دنبال میکنم و همیشه هر تحلیلی کردن درست در اومده میگن الان حتی اگه خونه اضافی ، ماشین اضافی ، مغازه اضافی دارید بفروشیدش و طلا بخرید یعنی اینطور می‌ره بالا ... و در عرض زمان کمی عموم ماشین و خونه و مغازه رو میتونید دوباره بخرید به اضافه سود خیلی زیادی که از مابقی فروش طلا نصیب تون میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا ۱۲ سال قبل یه بنده خدا خونه ش رو ۶۰ فروخت گفت اجاره کمه و گذاشت بانک که مثلا چند برابر اجاره سود میشه تا چند شال اول بدک نبود ولی الان اون خونه چند میلیارد هست و اجارش هم بالای ۷میلیون ولی پول ایشون چی...ماهی یه تومن...

اشتباهه محضه تو این ک شور پول نقد داشتن

خونه بخر بده اجاره..یا برو طلا بخر بزار..سکه بخر بزار..زمین بخر چندتیکه‌ بزار کنار..بخدا همه اینا یه روز چندبرابر همین۳میلیارد میشه بزاری بانک همون پوله میمونه‌ ولی اینا دوباره پول میشع بیشتر میشه بانک خیلی نمی ارزه

مشید خانم شما از طلا سر درمیاری؟ یه سوال میپرسم .من ۳ سال پیش یه سکه گرمی بانکی خریدم ۷ تومن ،امروز ...

خودم نه  ولی شوهرم میدونه برگشت از سرکار میپرسم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

بهتر مغازه بخری بدی اجاره که پولت ارزشش حفظ شه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

سلام

ان شاءلله پر خیر باشه براتون

به هیچ وجه بانک نزارید با توجه به شرایط اقتصادی ارزش پول تون از بین میره

در حال حاضر خرید ملک و اجاره دادن عاقلانه س

دیوونه برو یه خونه یا زمین بخر

عزیزم ادما عمرشو نو    نخریدن  

الان زندست میخواد راحت زندگی کنه   

زمین وخونه بخره    که   سود انی نداره    چند سال     منتظر باشه

ادم پیر میشه