2777
2789
اگه مثه من همش راست میشه پس شک نداشته باش

سلام ‌

منم اینجوری هستم والا خسته شدم دوست ندارم میخام زندگی کنم اتفاق بد آینده رو میگه آدم تا اون موقع استرس میگیره😭😭 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نمونشو تعریف کن اگه دوست داری

من انقد خوابام عجیب و بی‌سروته و گاهی ترسناکن همون بهتر هیچوقت اتفاق نمیفتن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
همه ی اونایی که اسن ویژگی رو دارن میشه جواب بدن ؟اعمال و رفتار تون چطوره؟غیبت میکنین؟قضاوت میکنین؟زو ...

راستش من نماز خون نیستم اما خیلی مواظبم به کسی بدی نکنم وخیلی زجر دیدم تو زندگی م احساس میکنم سیدم 

همه ی اونایی که اسن ویژگی رو دارن میشه جواب بدن ؟اعمال و رفتار تون چطوره؟غیبت میکنین؟قضاوت میکنین؟زو ...

نه والا . من بنده ی خوب خدا نیستم . نماز هام کاهلی میکنم ولی اینجوریه . پدرمم اینجوری بود . خیلی بده فرض کن تو خواب میبینی  تا اونروز استرس داری اصلا نمیتونی زندگی کنی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰