2777
2789

تجربه من واسه نامزدیم 

سلیقه ها خیلی متفاوته و نظر پرسیدن از بیشتر از یه نفر بیشتر گند میخوره به اعصاب و شکیل بودن مراسمتون، یه نفر که شلیقه اش به سلیقه شما نزدیک پیدا کنید فقط از همون نظر بپرسید خلاص، قبول دارین؟؟

نه

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از هیشکی نظر نمیپرسم معمولا

خودم هر چی فک کنم بهتره انجام میدم، بدم بشه گردن خودمه😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من از هیشکی نظر نمیپرسم معمولاخودم هر چی فک کنم بهتره انجام میدم، بدم بشه گردن خودمه😁

منم همین طورم 

ولی بعدکه هرچی خودم بخوام انجام می دم می گن چرا از ما نظرپرسیدی  وقتی قرار نیست بش عمل کنی

بنظر من همون یکیم نپرسیدمگ دوتا ادم کم میفهمن که نمیتونن خودشون انتخاب کنن با نظرات همدیگه

اخه همسرمون که در مورد بغضی چیزا مثل لباس و اینا خیلی سر در نمیاره تنهایی هم نمیشه