میگه دلم درد میکنه البته دو روز پیش دل درد داشت شدید ولی حالا برای اینکه نره مدرسه میگه دلدرد دارم میگم چرا میگه حوصله امروزو ندارم...خانما چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم پاشده بره مدرسه خودم بهش گفتم نره، چون هوا بدجور سرد و استخون سوزه. نمیذارم امروز بره.
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!
بعدشم یه ویروس جدید دل درد و دل پیچه امده مواظب باش
از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
همه چیز درست میشود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک میشود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم میشود. و هنوز هم میتوان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟
اینجا هم هوا خیلی سرد و الودهاست نمیدونم چیکار کنم والاکدوم شهری عزیزم؟
مازندرانم
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!