خیلی خوبه خدا کنه منم این غیبت لعنتی که مثل سرطان تو همه جا پخشه رو بتونم شیمی درمانی کنم کلا درمان شیم
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی جالبه که فکر میکنین سیدین من خیلی دوست داشتم سید باشم احترام خاصی هم برا سیدا قائلمفقط حیف که ن ...
البته سید بودن مربوط به پدره اما من فکر میکنم از نوادگان امام ها هستم یعنی مادربزرگم یه رگی داره نماز میخوندم اما ول کردم چون خیلی زندگیم به هم ریخت واز خدا ناراحت شدم
البته سید بودن مربوط به پدره اما من فکر میکنم از نوادگان امام ها هستم یعنی مادربزرگم یه رگی داره نما ...
ای بابا میدونم من جای شما نیستم و زیادم سختی نکشیدم ولی تو بدترین موقعیتاس که آدم یا صد پله میره بالاتر یا صد پله پایین تر ها
عزیزم مراقب باش
برای من فرق نمیکنه فقط چه از طرف مادریم چه از طرف پدریم وصل باشم به اماما خیلی حس خوبی داره
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸