2777
2789
عنوان

خودم با دستای خودم زندگیمو خانوادمو آیندمو نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابشالا که بهترین چیزیایی که میخوای برات رقم بخوره امیدوارم سال دیگه اینموقع آرزوتو زندگی کنی

مرسی عزیزم قربانت

امیدوارم برای خودت هم اوضاع بهتر بشه

رشتت پیرا هست؟

اگ دوست داری سنت رو بگو

دیگه کاریه شده  ادمای زیادی وجوددارن یشبه ازعرش به فرش رسیدن  توکه اوضات اونقدرام حاد نیست البته خودت میتونی اوضاعوازاینم بدتر یاکمی بهترکنی  

درهرصورت رشته فعلیتوتموم کن  شاید سرنوشت فکردیگه ای برات داره   اینقدم ضعیف نباش وغر نزن

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم من پزشک هستم 

شما خیلی داری بدبینانه به موضوع نگاه میکنی

شمامیتونی پایان سال چهارم کد نظام پزشکی بگیری کلینیک بزنی و در کل این رشته دست راست رشته ی مغز و اعصاب و روانپزشکی و اطفال هست کلی بیمار بهتون ارجاع میدن 

اگر خوب درس بخونی رشته آینده داری هست 

خیلی تلاش میکنم ولی انگار خدا داره فقط میزنه تو سرم ۲بار ازوقتی که اومدم گوشیمو گم کردم عینکم شکسته ...

عزیزم این اتفاقات گار خدا نیست

شما چون تاحالا دور از خانواده نبوذی الان داری آب‌دیده میشی

داری مراقبت کردن از خودتو یاد میگیری

احتمالا تا الان مامانت بهت میرسیده ازین ب بعد باید یادبگیری خودت، خودتو جمع جور کنی

من با شرایط زندگی خوابگاهی آشنا هستم کاملا

و اینکه گوشیتو مراقبت کن

ندزدن

غذا بخور و لقمه داشته باش تو ویفت که فشارت نیفته

سعی کن نظم رو وارد زندگیت کنی🌹

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
میدونم چیمیگی اما من دلم نمیخواد حتی هم اتاقیام یه کلمه باهم حرف بزنن دلم نمیخواد برم بیرون دلم میخو ...

چون دلت نمیخواد شرایطت رو باور کنی 

تا زمانی که خودت

شرایطت و رشتت رو نپذیری اوضاع همینه

روزای قشنگتو خراب نکن و

یه روز خیلی خداروشکر میکنی که عمرت رو تلف نکردی پشت کنکور

رشته‌هایی که غیرمستقیم با پزشکی در ارتباطن خیییییییلی بهترن تا خود پزشکی

که ۷ساااال فقط میخواد بشینی تا عمومی بشی.

تو توی رشته خودت سال۷سرکار هستی

ارشد داری

ب درامد رسیدی

و داری ب سمت حرفه ای شدن میری.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
عزیزم من پزشک هستم شما خیلی داری بدبینانه به موضوع نگاه میکنیشمامیتونی پایان سال چهارم کد نظام پزشکی ...

همه اینارو میدونم اما من اصلا نمیتونم جز پزشکی چیزی ببینم حتی اگه بهترشم باشها اولین باری بود که دلم از صمیم قلب یه چیزی میخواست که نشد 

همه اینارو میدونم اما من اصلا نمیتونم جز پزشکی چیزی ببینم حتی اگه بهترشم باشها اولین باری بود که دلم ...

الکی دوران خوش دانشجویی رو به خودت زهر نکن 

قبول کنی یا نکنی بهترین سن ت هست و مثل برق و باد قراره بگذره و حسرت خوشی های نکرده به دلت بمونه

خودتو جمع کن محکم ادامه بده

الکی دوران خوش دانشجویی رو به خودت زهر نکن قبول کنی یا نکنی بهترین سن ت هست و مثل برق و باد قراره بگ ...

اخه اصلا به. من خوش نمیگذره فقط عذابه که بهم میده نه با کسی دوست شدم نه به من  میخورن خوابگاهم همینطور انگار من از شهر عجایبم بین اینا 

خودمم میگم احتمالا از ترم ۲ بهتر بشه باهش کنار بیام اما ترم یک بشدت افتضاحه

اخه اصلا به. من خوش نمیگذره فقط عذابه که بهم میده نه با کسی دوست شدم نه به من میخورن خوابگاهم همینط ...

وا😐فرق تو بااونا چیه که تو از شهر عجایبی و اونا به تو نمیخورن؟

لوس نکن خودتو