2777
2789
عنوان

خودم با دستای خودم زندگیمو خانوادمو آیندمو نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 40 پست
اره میفهممت خودمم تو همین وضع بودمامسال خیلی خوندی؟اگ‌میتونی کنار دانشگاه با توجه به رشتت کنکور بده ...

من کم نزاشتم با مریضی خوندم با خواب و بیداری خوندم که امسال قبول شم اما نشد جوری سرکوب شدم که حتی فک نمیکنم به میانترمو میتونم پاس کنم 

برای کنکورم محرومم نمیتونم کنکور بدم تا سال دیگه بعدشم سال دوممه باید ۸۰ملیون جریمه بدم

خواهرم خداروشکر قبول شد باهم میخوندیم اما من با حماقت خودم که نموندم هم آینده و زندگیمو گرفتم از خود ...

اولا مگه همه باید پزشک بشن دومآ اگه رشتتو دوست داشته باشی چشم به هم بزنی تموم شده

منم دانشگاه راه دور بودم واقعا برام سخت گذشت چون رشته مورد علاقه نبود 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو بفکر آینده خودت باش بعد شادی مامانت

و اینکه توی رشته پزشکی حلوا پخش نمیکنن اکثریت بعد ازینکه میرن تازه میفهمن فقط برا کلاسش خودشونو کشته بودن و اصلا دوسش ندارن

و اینکه توی پیش بینی آینده ایلان ماسک گفته تا پنج سال آینده شغل پزشکی و وکالت از بین میره(صحتش رو نمیدونم)

بعدم چون از خانواده جدا شدی فکر میکنی همه چی تمومه.... وگرنه بهترین سالای عمر آدم تو خوابگاس

شما کمی داری قدر خانواده رومیدونی تازه

و اینکه اصلا غصه رشتت رو نخور خدا اگر بخواد برات راه بسازه قشنننگ میسازه.

احساس ناکامی نکن و عشق بورز به مسیرت.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اولا مگه همه باید پزشک بشن دومآ اگه رشتتو دوست داشته باشی چشم به هم بزنی تموم شدهمنم دانشگاه راه دور ...

مگم که اصلااا دلم نمیخوادش متنفر شدم ازش حماقت کردم زدم واقعا الان که فکر میکنم باورم نمیشه نمیدونم بعدش چیکار کنم انگار کله دنیا یه طرفه برام پزشکی به طرف 

انقد بدختیام زیاد شدن که حاظرم بی سواد برگردم خونمون فقط اونجا باشم دیگه هیچی آز دنیا نمیخوام دلم میخواد تا اخر عمرم پیش مادرمو اجیم باشم به این راضی شدم 

عزیزم تو بفکر آینده خودت باش بعد شادی مامانتو اینکه توی رشته پزشکی حلوا پخش نمیکنن اکثریت بعد ازینکه ...

خیلی تلاش میکنم ولی انگار خدا داره فقط میزنه تو سرم ۲بار ازوقتی که اومدم گوشیمو گم کردم عینکم شکسته خودم از سرویس جاموندم وسط بیابون تو اتوبوس غش کردم حتی خدا جای نفس نمیزاره برام

عزیزم تو بفکر آینده خودت باش بعد شادی مامانتو اینکه توی رشته پزشکی حلوا پخش نمیکنن اکثریت بعد ازینکه ...

میدونم چیمیگی اما من دلم نمیخواد حتی هم اتاقیام یه کلمه باهم حرف بزنن دلم نمیخواد برم بیرون دلم میخواد فقط بشینم رو تختم به درو دیوار نگاه کنم

من کم نزاشتم با مریضی خوندم با خواب و بیداری خوندم که امسال قبول شم اما نشد جوری سرکوب شدم که حتی فک ...

اره منم امسال واقعا اکثر روزا رو خوب خوندم ترازمم بالایه ۸ هزاره اما خب به خاطر دوتا نهایی ها واقعا نشد اون چیزی ک میخواستم تازه من سنم هم از تو بیشتره ۲۲ سالمه

روزانه نزدم واسه همین پیرا ازاد تیپ ۱ اوردم ولی به خاطر هزینه انصراف و اینا ک داشت نرفتم ثبت نام

قبلا هم یه سال رفتم پرستاری، سال بعدشم رفتم مصاحبه فرهنگیان ولی خب به حالم فرقی نداره

امسالم میخوام دوباره شروع کنم اگ نیارم امسال روزانه میزنم یا میرم فرهنگیان چون به حال من فرقی نداره دیگه

تروخدا کسایی که هر هدفی دارین ولش نکنین حتی اگه تا اخر عمرتون قراره زمین بخورین حسرتش بیشتره تا نرسیدن بهش 

رفتن تو یه مسیر دیگه عزابه تا اینکه بخوای یه بار دیگه بلند  بشی 

اره منم امسال واقعا اکثر روزا رو خوب خوندم ترازمم بالایه ۸ هزاره اما خب به خاطر دوتا نهایی ها واقعا ...

ایشالا که امسال هرچی دلت میخواد بشه 

جا نزن فقط میتونم بگم هر مسییری به جز هدفت بری شکنجت میکنه اگه واقعا عاشق هدفتی 

وقتی بهش برسی ۱۰۰۰تا بدبختیم باشه تحمل میکنی بخاطرش اما اگه نباشه هیچ دلیلی براش نداری مجبوری برا کاری که دلت نمیخواد وقت بزاری و حس میکنی داری حروم میکنی عمرتو

عزیزم رتبه و ترازت چند شد

پارسال میانگین چندساعت می خوندی؟

پیوستگی داشتی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم رتبه و ترازت چند شدپارسال میانگین چندساعت می خوندی؟پیوستگی داشتی؟

بتراز پارسالم میتونستم تعهدی شهرمونو بیارم این منو عزاب میده  تراز کنکورم۸۹۰۰ بود رتبمم نزدیک ۷۰۰۰بود

پیوسته خوندم ۱۲تا ۱۴ ساعت 

امتحان نهایی ها اگه یکم بهتر بود الان این وضعم نبود نهاییم ۸۶۰۰ بود