2777
2789
عنوان

قد پسرام خیلی بده

162 بازدید | 11 پست

سلام من دو تا پسر دارم یکیشون ۱۳ ساله اون‌یکی ۱۲ ساله منو شوهرم قد متوسطی داریم من ۱۶۲ شوهرم ۱۷۲ پسر ۱۳ سالم ۱۷۶ قدش پسر ۱۲ سالم ۱۶۹ تو فامیل داداشام ۱۸۹ اینا هستن ممکنه به دایی هاشون رفته باشن یا قدشون رشد میکنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرات بالای ۱۸۰ میشن مطمعن باش

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

خب با توجه به شما و شوهرتون ک خوب اومدن تا الان

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

قدشون که ماشالا خوبه و نیازی نیست که تقویتی بخوره که قدش بیشتر رشد کنه.من از بچگی قدم کوتاه بود و از ۱۲ سالگی ورزش تو خونه رو شروع کردم و قرص قد رو و امسال هم دارم باشگاه میرم و همه ی اینها باعث شده که هم قد همسن هام بشم و خیلی خیلی تاثیر داشته و هنوز هم دارم رشد میکنم

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟