2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حالش خیلی بده نرفتم دیدنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 77 پست

منم مادرشوهرم مریض شد به جبران کاراش نرفتم دیدنش آی سوخت.دلمم خنک شد .گفتم من برمم اون دست ازرفتارش برنمیداره بذارحداقل تلافی کنم تادلم خنک شه.هنوزم میگه من مریض شدم همه اومدن فلانی نیومد🤣🤣

ببین مادرشوهر و پدر شوهر من با اینکه مخالف ازدواج من و همسرم نبودن از همون روزای اول ازدواج کادو عقد ...

من بعد ۶ سال هنوز که ی عروسی میبینم دلم میشکنه حتی لباس عروس میبینم گریم میگیره 

برا جاری بعد از من تمام رسومات رو انجام داد همونطور که برا قبلیا انجام داده بود روزای اول جاریا با من خوب بودن انقد از من بد گفت که الان هیچکی از خونوادشون با من رفت و امد ندارن حتی تو مجلسا سلام علیک نمیکنن 

فقط وقتی کار دارن به شوهرم زنگ میزنن 

برا همه نوه هاش طلا کادو میداد به دختر من ۵۰۰ تومن پول داد 

دیدن بچه دومم نیومد گفت مریضم بعد هی به شوهرم میگفتن بچه رو بیار تا ببینیم 

دو بار رفتن شهرستان عروسی اما دیدن منو بچه نیومدن میگفتن مریضیم که منم لج کردم ۸ ماه نرفتم خونشون توی همین ۸ ماه عروسی جاریم بود که اونم نرفتم حالا جاریم حاملس پیش پیش رفته براش کادو خریده 

خیلی بدیای دیگه خیلی فرق گذاشتناشون اذیتم میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد ۶ سال هنوز که ی عروسی میبینم دلم میشکنه حتی لباس عروس میبینم گریم میگیره برا جاری بعد از من ت ...

ببین آدمای ظالم تا زمان مرگشون هم آدم نمیشن و دست از کاراشون بر نمیدارن. میفهمم چی میگی و چی داری می‌کشی چون خودم هم درگیر چنین آدمای بد ذاتی شدم. به نظرم نرو چون چنین آدمایی حتی لیاقت ترحممم هم ندارن. 

منم مادرشوهرم مریض شد به جبران کاراش نرفتم دیدنش آی سوخت.دلمم خنک شد .گفتم من برمم اون دست ازرفتارش ...

مادرشوهر من زیاد مریض شده که من بی تفاوت بودم فقط بخاطر تیکه هاش و اینکه برام مجلس نگرفت و رسومات رو بجا نیاورد چرا ؟ چون من انتخاب پسرش بودم 

سرطان گرفت عمل کرد من نرفتم دیدنش یعنی رفتم مث همیشه بعنوان ی سر زدن حتی ابمیوه براش نبردم موقع خدافظی بازم تیکه انداخت گفت تو یخچال ابمیوه زیاده ببرین برا خودتون گفتم اگه بخایم از مغازه میخریم ممنون 

ددباره سکته کرد نرفتم انگار خبر نداشتم 

قلبشو عمل کرد نرفتم 

الانم نمیدونم دقیقا چیش شده شوهرم میگه حالش اصلا خوب نی میگه این دفعه خیلی وضعش خرابه براهمین موندم برم یا نه که بعد پشیمون نشم 

ببین مادرشوهر من ی خوبیایی هم در حقم کرده که اونم انقد خودم رفتم و خوبی کردم و  خودمو کوچیک کردم مجبور شده خوبی کنه 

در حالت عادی کاری برام نکرده 

مجلس رو که ده سال پیش موقع جشنهای ما.. اکثرا شوهرها بدبخت از جیب خودشون میگرفتن دیگه

نه عزیزم من برادرشهرم الان ۴۰ سالشه اون زمان مادرشوهرم پولدار نبودن مثل الان اما همه مراسمات و لوازم و همه چی به عهده مادرشوهرم بوده براهمه بچه هاشون که از همسر من بزرگترن هم همه خرجا با خودشون بوده فقط برا شوهر من تو بگو هزار تومن نکردن 

نه عزیزم من برادرشهرم الان ۴۰ سالشه اون زمان مادرشوهرم پولدار نبودن مثل الان اما همه مراسمات و لوازم ...

خودت ببین بری بهتره یانه.قشنگ فکرکن من باشم به پاس بدی هاش نمیرم ولی توخودت ببین عقلت چی میگه.اینقدم خودتوغذاب نده بخاطر رفتاراش ،سعی کن روزای جوونیتوخوش باشی که سنت بالارفت نگی هیچ خوشی نکردم

نه عزیزم من برادرشهرم الان ۴۰ سالشه اون زمان مادرشوهرم پولدار نبودن مثل الان اما همه مراسمات و لوازم ...

حالام گذشت هرکوتاهی درحقت کردن توبه رفتاراونا فکرنکن چون گذشته درگذشت سعی کن خودت زندگیتوبسازی واز زندگیت لذت ببری .خودت برای خودت جبران کن اونارم واگذارکن به خدا

اینم کربلا رفت همون اوایل ازدواجمون..رفت برگشت بهتر نشد که بدتر شد..مگه به مکه و کربلا رفتنه.‌قربون ...

همون حرف خودت عزیزم که گفتی مشکل اینه اینا حق بجانب هستن و فکر میکنن ما بد هستیم کارای خودشونو نمیبینن توجیه میکنن 

تو ببین مادرشوهرم به همه بچه هاش لوازم داد بما نداد بعد اومد خونم دید حالم لخته فرش نداره گفت فردا میرم براتون میخرم بعنوان کادو 

بعد دیگه اگه تو فرش دیدی منم دیدم فهمیدم دور و بریاش سیخ میزنن 

یبارم همینجوری بحثش بود گفتم من خیلی اول زندگی سختی کشیدم خواهرشوم گفت خودت این شرایط رو خاستی مادرشم تایید کرد یعنی قبول نمیکنن که اگه به پسرشون خونه میدادن لوازم میدادن مث بقیه بچه هاشون ماهم سختی نمیکشیدیم

چرا نمیری بخاطر کدوم اشتباهش ?? منظورم اینه با این چیزایی که گفتم تو بیشتر از کدوم کارش بدت اومد

از فرق گذاشتناش وتیکه پروندناش واینکه به شوهرت گفت طلاقش میدیم حاملش نکن خودشیطان شاید این کارو کنه 

درهرحال من باشم نمیرم ببین رفتنو نرفتنت در حال اون وسرنوشتش اثری نداره  ببین حالت باچی خوبه !!!  همون کارو کن  من باشم سختمه  وحتما نمیرم برا ارامش خودم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....