2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حالش خیلی بده نرفتم دیدنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 77 پست
خودت ببین بری بهتره یانه.قشنگ فکرکن من باشم به پاس بدی هاش نمیرم ولی توخودت ببین عقلت چی میگه.اینقدم ...

برم که خونش خواهرشوا و جاریا دورشن هیچکی بمن محل نمیده طبق روال همیشه 

اصلا با من حرف نمیزنن 

اینم که افتاده رو تخت نمیتونه حرف بزنه برم چکار ؟ 

فقط برا ارامش وجدان خودم میخاسم برم که دیگه منصرف شدم چون وقتی من براشون مهم نیستم منو ادم حساب نمیکنن برم چکار ؟ 

بیشترمادرشوهرا همینن برای یه عروس هیچکاری نمیکنن چون انتخاب پسرشون بوده برای بقیه خودشونو میکشن .به هرحال جهنمم باید پرشه دیگه با ادمای ظالم .نمیشه که همه خوب باشن وبرن بهشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا حتی یک زنگ نمیزنه به شوهرم پیش اومده ماهها از ما بی خبر بوده اما زنگ نزده در صورتی که وقتی با ...

واقعا سختشون نیست این قدر بی رحمی 

تو مشکلت چی بوده فقط باب دلشون نبودی 

هر چی اشتباه کردی کوچیک‌شدی دیگه خانمی شدی 

بگو به گوششون برسه اگر عروس بدی بودم همون موقعه نمی‌رفتم ولی دیگه خودمم بخوام‌بیام نگاه به خودم میکنم میبینم بچه نیستم یادم بره 

واقعا سختشون نیست این قدر بی رحمی تو مشکلت چی بوده فقط باب دلشون نبودی هر چی اشتباه کردی کوچیک‌شدی د ...

اره باب دل مادرشوهرم نبودم 

چون گفت سنت زیاده ۲۳ بودم 

گفت بابا نداری فوت شده 

گفت چاقی 

زشتی 

مثل ما پولدار نیستین 

بعدم رفت تحقیقات خدا ازشون نگذره الکی گفتن این دختره بچه سقط کرده و خراب بوده اینم کلا پاشو کشید عقب 

درکل اینا یه درس عبرتم هست برا دخترای مجرد که اگه خانواده شوهر مخالف بودن با اون پسر ازدواج نکنن.من با اینکه الان بهترین زندگی وشوهرو دارم ولی برمیگشتم عقب با این پسرازدواج نمیکردم چون خانواده شم مهمن هم خودشون اذیت میشن هم عروسواذیت میکنن.

همون حرف خودت عزیزم که گفتی مشکل اینه اینا حق بجانب هستن و فکر میکنن ما بد هستیم کارای خودشونو نمیبی ...

دقیقا اینام کلا فرق میزارن..پیش شوهرم میگه تو آخری برام عزیزتری..پیش هر کدوم بد اونیکه رو میگه فقط میخاد بگه من خوبم..همه جوره هوای اونارو داره به ما که میرسه ب شوهرم میگه خجالت نمیکشی تو باید به من پول بدی..من بیوه ام..یجور میگه که این بندهخدا عذاب وجدان بگیره..میگم ای از خدا بی خبر تو نداریت فقط برای ماست؟

اره باب دل مادرشوهرم نبودم چون گفت سنت زیاده ۲۳ بودم گفت بابا نداری فوت شده گفت چاقی زشتی مثل ما پول ...

یا خدا بازم خداروشکر این همه سال زندگی کردی و زندگیتو  ساختی 

حال‌ام  مواظب زندگیت باش 

پسری که پای یه دختر میمونه خیلی خوبه 

درکل اینا یه درس عبرتم هست برا دخترای مجرد که اگه خانواده شوهر مخالف بودن با اون پسر ازدواج نکنن.من ...

دقیقا منم اون زمان کار میکردم نیاز مالی نداشتم اگه برگردم عقب ازدواج نمیکنم با این شخص 

یا خدا بازم خداروشکر این همه سال زندگی کردی و زندگیتو ساختی حال‌ام مواظب زندگیت باش پسری که پای یه ...

خیلی سختی کشیدیم خیلی خدایی الان نامردیه که هر کدوممون بخاد ول کنه بره

خدایی خیلی تا الان پا گذاشتم روی همه چی یعنی تو بگو بدترین تحقیرا رو کرد اما من میرفتم میگفتم مادره ...

با همسرت برو وبیا درحدنیم ساعت. وقتی بهت بی احترامی میکنه همسرت کجاست؟ که دوباره میره اونجا. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

استارتر اگه فوت بشه مجلس میری؟اگه اون موقع میری پس الانم یه سر برو (چون وقتی فوت بشه همه بدی هاش از ذهن همسرت میره و همسرت مادردوست میشه ،ممکنه اگه الان نری بعداز مرگش دور از جون زندگیت به اختلاف بخوره)،در واقع شما الان برای زندگیت یه توک پا میری نه برای اون