2777
2789
من ‌و یه پسری خیییلی همدیگه رو دوست داشتیم بعدش سر یه اتفاقاتی که مقصرش من بودم باهام کات کرد (ما به ...

ناخودآگاه 

تعبیر خاصی نداره

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من خواب دیدم با کسی ک دوسش دارم منو میخاستن صیغه کنن

و من انگاری راضی نبودم ته دلم و نمیخاستم یعنی انگار میخاستم اما باب میل من نبود اونطوری و اون مراسم و اینم بگم مراسم نبود توی خونه بود فقط بین خدمون مادرش و دوتا از نزدیکان من

خلاصه  منو صیغه کرد و من کلمه قبول کردم و از خدم یادم نیست شنیدم یادم نیست از دهنم آمد یا نه

منو بردن خونشون و بگم پدرش با من خوب رفتار نکرد و سرد بود

انگاری از من خوشش نمیومد یا راضی نیست

و بعدش مادرش آمد جا پدرش و اینجوری بگم منو تحویل نگرفتن زیاد و من اصلا خشم نیومد

ممنون. خواب دیدم برنج پختم دارم با همسایه مون میخورم. تو واقعیت اصلا با همسایه ها رفت و آمد ندارم. م ...

برنج خشک بده پخته خوبه برکته

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

توخواب دیدم دخترعموم 4.5تا جوجه مرغ داره تعبیرش چیه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
یه شب ناراحت بودم قبل خواب یه یاحسین گفتم (بیشتر منظورم این بود خودت به داد دلم برس) تو روضه امام حس ...

حاجت روایی از آقا امام حسین 

چه دوستی بی معنایی تعبیر نیکی داره حالا چه در جدایی چه در بازگشت

خواب دیدم رقیب عشقی ام قدش خیلی کوتاه شده اندازه یک بچه و لباس فرم مدرسه هم تنش هست دوستش هم داشت گربه می گرفت یکم رفتم جلوتر سه تا طوطی نشسته بودن که دو تاشون پرواز کردن اومدن لب پنجره و یکی اومد داخل و سرش رو برام خم کرد. طوطی سفید با خط های ظریف قرمز سبز و آبی و بسیاز زیبا بود تعبیرش چی میشه؟مرسی❤️ و یک خواب دیگر اینکه من و مادر پسر مورد علاقه ام تو دانشگاه که تاحالا از نزدیک ندیدمش توی خوابم توی یک جنگل بودیم و خیلی بهم نگا می کرد این تعبیر اش چی میشه؟کلا چند وقته خواب جنگل و کوهستان زیبا میبینم مرسی❤️❤️❤️❤️

پیراپزشک🤍💉🩺

سلام عزیزم خواب دیدم پدربزرگم ک فوت شدن بهم پنجاه هزار پول داد ک برا خودم خرید کنم ولی وقتی رفتم مغازه دیدم صدهزار بهم داده بعد گفتم چی بخرم گفت موز بخر باهم بخوریم تعبیرشو لطفا بهم میگید؟

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

عزیزم خیلی دعات میکنم این دوتا رو هم جواب بدی 

اولی، همون پسری که گفتم دوسال باهاش بودم و بخاطر اشتباهات من کات کرد و هیچ جورررره کوتاه نیومد خیلی خوابشو میبینم که تو خواب قصد ازدواج با من رو داره اما من میگم تو بچه داری منم خیلی وقته ازدواج کردم راه نداره دیگه باهم عروسی کنیم و تو خواب از اینکه نمیشه بهم برسیم به شدت ناراحتم

دومی هم تا حالا ده ها بار خواب دیدم دخترم که هفت سالشه خیلی عذر میخوام خصوصی مردونه داره و با من ....

خیلی دوست دارم تعبیر این خواب رو بدونم خیلی اذیت میشم وقتی همچین خوابی میبینم حتی قصد دارم بخاطر این خوابم به روانپزشک مراجعه کنم

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
بستگی داره چجوری ببینی

بعضی موقع ها دارم پیاده میرم مثلا انگار که حرم نزدیک باشه

بعضی موقع ها تو ترمینالم سوار قطار یا اتوبوس

یه موقع هم فقط دارم تو حرم راه میرم بعد مثلا وقت نمازه

کاربر خاموشی که روشن شد.