2777
2789
دیشب خواب دیدم انگار رفتم جایی چند تا جنازه رو زمینهبعد چندین ادمم داشتن میشستنشوناونورتر بابام دیدم ...

صدقه برا رفع قضا و بلا بدین 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲ شبه خوابای یکم شبیه به هم میبینم

پریشب خواب دیدم برا یه مهمونی خیلی بزرگ قهوه درست میکنم و با سختی تونستم به مهمونا برسونم و مهمونی خونه کسی بود که دوسش دارم

دیشب خواب دیدم کسی که دوسش دارم خواستگاری کرده ازم و خیلی خوشحالم

تعبیرشون چیه؟

من تو بارداریم خیلی برای خونه دار شدن بابام دعا میکنم

ی شب خواب دیدم مامانم برنج و مرغ گذاشته ب مناسبت خونه خریدنشون

ی شب دیگه هم اوایل بارداری خواب دیدم دوتا ماه تو آسمونه

این دوتا رو تعبیرشو برام میگی؟ منم برای حاجت رواییت واقعه میخونم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دخترخاله بابام زن خوب و مهربونیه. و اصلا هیچگونه ارتباطی من باهاش ندارم. فقط اون کسی که سالهای قدیم ...

ببین عزیزم رنگ کردن مو خوب نیست تعبیرش میشه غم و اندوهی ارتباطش با فامیلتون رو خودتون بهتر میتونید تشخیص بدید 

حالا یا کسی که رنگ می‌کنه موهاتونو باعث غم تون میشه یا خبری بهتون میده که ناراحت بشید 

در کل صدقه بدین آیه الکرسی بخونید رفع میشه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

تقریبا پارسال خواب دیدم سه نفر  انگار قاتلی چیزی باشن توی یه خرابه هایی دنبالم میکنن و منم دنبال راه فرار ، یهو دوتا بال بزرگ با رنگ کرمی درمیارم و پرواز میکنم اوج میگیرم و دیگه دستشون به من نمیرسه

صدقه برا رفع قضا و بلا بدین

میشه مال منم جواب بدید لطفا؟

من یه شب خواب دیدم رفتم حرم امام رضا(ع). انگار اونجا تو یه قسمتی تنها بودم. بقیه بیرون زیارت میکردن من یه جایی تنها سجاده انداخته بودم دعا میکردم. خیلیییی دعا کردم برا مشکلاتم ک اذیتم میکرد و سبک شدم. بعد اومدم که برم دیدم کفشام نیست. کفشامو گم کرده بودم. هرچقدرم گشتم پیدا نشد و بیدار شدم از خواب

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
حامله شدن دختر مجرد؟

مال رزق روزی 

من ‌و یه پسری خیییلی همدیگه رو دوست داشتیم بعدش سر یه اتفاقاتی که مقصرش من بودم باهام کات کرد (ما به قصد ازدواج دوسال باهم بودیم و همه میدونستن) سر لج با من ، با احساساتم بازی کرد خیلی آزار روحیم داد پنج سال بعدش مادرش فوت کرد 

تا حالا چندین بار خواب دیدم اومدن خواستگاری و مادرش خیلی با من بگو بخند میکنه، تعبیرش چیه😔

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
ببین عزیزم رنگ کردن مو خوب نیست تعبیرش میشه غم و اندوهی ارتباطش با فامیلتون رو خودتون بهتر میتونید ت ...

ممنون. 

خواب دیدم برنج پختم دارم با همسایه مون میخورم. تو واقعیت اصلا با همسایه ها رفت و آمد ندارم. موقع خوردن هم یه مقدارش میریخت.

یه شب ناراحت بودم قبل خواب یه یاحسین گفتم (بیشتر منظورم این بود خودت به داد دلم برس) تو روضه امام حسین بودم یا مسجد بود یا حسینیه ، جلو ورودی هستن اینایی میخوان برن جایی گل و قرآن از زیرش رد میشن دو طرف ورودی دوتا قرآن بود ک من هردوتا رو بوسیدمشون و وارد همون مسجد و حسینیه شدم...یه دختر بچه دل پاک یه سطل اش رشته ای بهم داد ...مث بقیه روضه ها همه خوراکی بود