2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان لطف کنید اگه راهکار ندارین از تاپیک برین بیرون همه از اوضاع اقتصادی باخبریم تاپیک نزدم که بیش ...

عریزم دروغ بگیم بهت خوب با حقوق ۲۰‌میلیون ماهی ۵ میلیون بده یک گرم طلا بخر خدا بزرگه قرعه کشی خونگی بزار از بزرگترها وام و کمک بگیر و خونه بخر

مسکن مهر .

مسکن مهر همکار شوهرم تو یه جای پرت خونه گرفتن بعد همسایه بغلی اومده تو دیوار تابلو فرش آویزون کنه با دریل سوراخ کرده دیوار اومده پایین همسایه هم گردن نگرفته خودش مجبور شده دیوار رو درست کنه فکر کردید مسکن مهر رو محکم و سالم میسازن دوست من صدرا مسکن مهر خونه داره عاجزه از بس هر سری یه جاش خرابه یا از طبقه بالا یا خود واحدش

🌈💙 Martia 💙 🌈

دوستان لطف کنید اگه راهکار ندارین از تاپیک برین بیرون همه از اوضاع اقتصادی باخبریم تاپیک نزدم که بیش ...

خوب عزیز من با این درامد نمیشه، وقتی نمیشه بگیم میشه؟؟!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
منم 😤 دختر خوبی ام اما به هرررررر چیزی دارم فکر میکنم

تا کی حسرت چیزایی رو بخوریم که حقمونه🥺

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اخ گفتی اجاره تهران حتی نازی اباد منیریه هم گرونه ☹️راستی مصی شما گفتی غرب تهرانی نیایش مال رفتین؟؟ ...

دقیقااا

بله عزیزم

رفتم همین دیشب

کوروش مال و به قصد خرید نرفتم 

ولی نیایش مال خوبه تنوعشم نسبتا بالاست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ایشالله که جور میشه عزیزم

ولی قبول کن خب سخته دیگه 

دلخوشی الکی که نمیشه داد☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ب سادگی هرچی دستت اومد طلا آبشده بخر ریز ریزبه یه حدی که رسید وام مسکن هم بگیر خونه بخر خودت هم بیکا ...

مامانم 200گرم طلا داره چقدر وام اینا میدن که یه خونه کم کمش اینجا  دونیم سه تومن هست بگیریم?یکم راهنمایی میکنی?