2777
2789
بله حق باشماست غیر ممکنه♥️

بله که غیر ممکنه، متوجه طعنه تون شدم، معجزه ای مثل شکافتن دریا و امثالهم اگه رخ داد، پول خونه هم با 20 میلیون در ماه جور میشه، شب خوش سرکار خانم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بله قطعا کلی از نظر کیفیت ساخت گفتم دوستمون میگه دیوار اومد پایین از لحاظ کیفیتی گفتم

ملک حداقل در ایران در درجه اول سرمایست و شما میتونی بعدا دوباره عوضش کنی 

ینی یا یه کم سختی بکشی چند سال و بعدش خونه مناسبتو بخری 

یا اینکه انتخابت مستاحر بودن در ملک خوب و مشکلات مستاجری باشه

بسته به سبک زندگی هرکس فرق داره دیگه عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که غیر ممکنه، متوجه طعنه تون شدم، معجزه ای مثل شکافتن دریا و امثالهم اگه رخ داد، پول خونه هم با ...

اروم باش عزیزم 

بهونه همیشه فراوونه 

همون ۲۰ میلیون هم سرنوشت کسی نیست و رو پیشونیش نوشته نشده 

۹۰ درصد خانم های همین نی نی سایت بیکارن و سختی درامد کسب کردن رو به خودشون نمیدن

بله معلومه که کسی لقمه ی اماده دهن شما نمیذاره و نمیشه از تفریحو خواب و خوش گذرونیتون نگذرید و تو این شرایط خونه دار هم بشید 

دیگه بستگی به انتخاب خودتون داره !

کتاب اثر مرکب رو هم توصیه میکنم بخونین اگر وقت داشتین

اروم باش عزیزم بهونه همیشه فراوونه همون ۲۰ میلیون هم سرنوشت کسی نیست و رو پیشونیش نوشته نشده ۹۰ درصد ...

خوب خانم گل، منم بارها تو کامنتام نوشتم با این درامد نمیشه، یعنی یه درامد دیگه اضافه بشه که بتونند یه مبلغی رو پس انداز کنند وگرنه خودم اونزمان که طلا ارزون بود اونقدر از خوشی و تفریح و مسافرت و لباس وحتی رفتن به ارایشگاه زدم تا تونستم یه خونه بخرم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است