2777
2789
بله دقیقا همینه منم همینو میگم حضرت محمد به حضرت علی گفت زره ات رو بفروش لوازم اولیه زندگی بخر تو قا ...

حرفای شما متین

مگه لوازم اولیه نیس؟پس چطور میشه زن نمیتونه حتی وسایلی که خودش خریده رو بیاره بیرون بدون اثبات😐اونکه اولیه نیس؟

حرفای شما متینمگه لوازم اولیه نیس؟پس چطور میشه زن نمیتونه حتی وسایلی که خودش خریده رو بیاره بیرون بد ...

اون دیکه از عدم اطلاعات هست قانون میگه یا سیاهه بگیر یا فاکتور لوازم به تام خودت رو بیار یا یک جوری ثابت کن 

ببین یک مسیله مشکل قانونی یا حالا عدم اطلاعات خانواده از قوانین هست 

سیاهه نداری اما فاکتور داشته باشی هم مشکلی نیست میشه جهاز رو استخردار کرد 

اما خوب باید به یک نحوی ثابت بشه خانوم خریده دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر فرهنگ هر شهر هر خانواده یه رسم داره 

ولی من نظرم میگم البته نظر دوستان محترم 

هرچی دختر با عزت احترام وارد خونه شوهرش بشه حالت نرمالش در نظر می‌گیریم احترام شوهر خانواده شوهر بهش بیشتر 

چیزی که قبل ازدواجم خواستم نمیخواستم چیزهایی که توی خونه خودم پدرم تجربه نکردم از همسرم بخوام واقعا ناعادلانه هست برام برای فرهنگ زیست من ؛ اول به همه چیز با تلاش بهش رسیدم توی هدفم راهم درد زیاد کشیدم اما واقعا می‌میرزید؛ خونه ماشین تحصیل کار مهاجرت جهیزیه و ... بعدا واسه ازدواج لب تر کردم ؛ اره با کمک خانوادمم بوده ولی خب الان شدم تاج سر خانواده اقوام فامیل دوست آشنا هرجا می‌شنوم صحبت میشه اسم میارن مثال میزنن از عروس همه چی تمام این یعنی عزت احترام که برای خودم خواستم و الان خود پسرا اقوام برای ازدواج باهام واسط میفرستن این منم که انتخاب کنم یا نه 

عزیزم همیشه عزت احترام خودت نگه دار حتی اگر جهیزیه دوتا چیز میتونی بخری 

دلم برای مردا میسوزه

واقعا زیر این فشار اقتصادی دارن له میشن 

امیدوارم هیچکس شرمنده زن و بچه اش نشه

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
حرفای شما متینمگه لوازم اولیه نیس؟پس چطور میشه زن نمیتونه حتی وسایلی که خودش خریده رو بیاره بیرون بد ...

من خودم جهاز خریدنی همه لوازم فاکتور به نام خودم بود فاکتورها هم خونه مامانم موند الان پونزده ساله ازدواج کردم هنوز فاکتورها خونه مامانم هست یکسری از لوازم جهازم رو انداختم دور اما فاکتورش هنوز هست 

من خودم جهاز خریدنی همه لوازم فاکتور به نام خودم بود فاکتورها هم خونه مامانم موند الان پونزده ساله ا ...

سیاهه امضا نکردن؟

فاکتورو نمیتونه بگه اصلا خونه من همچین جنسی نیاوردن 🗿

همین دیگه راه درو هست ولی کسی ندونه کل خرجش حیف و میل میشه🌹

شما تو هر قراردادی اگر مطلع نباشی ضرر میکنی به هر حال ازدواج یک قرارداد حقوقی هم محسوب میشه 

برای هر چیزی راه دررو هست دیگه هر دو‌طرف باید حواسشون جمع باشه 

به هر حال برای قاضی باید به یک نحوی ثابت بشه کدوم طرف این وسایل رو گرفتن دیگه 

من جهاز رو قبول دارم به عهده خانواده دختر باشه حالاچند تا تیکه هم با داماد ولی سیسمونی رو نمیدونم بر چه اساسی گذاشتن بر عهده پدر مادر دختره هیچ جوره باعقل جور درنمیاد

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شما تو هر قراردادی اگر مطلع نباشی ضرر میکنی به هر حال ازدواج یک قرارداد حقوقی هم محسوب میشه برای هر ...

من خودم ثبت دفتری حق تعیین تکلیف جهیزیه رم دارم ولی میگم سیاهه رم بدم امضا کنن🥴

سیاهه امضا نکردن؟فاکتورو نمیتونه بگه اصلا خونه من همچین جنسی نیاوردن 🗿

نه سیاهه امضا نکردیم خانواده من زشت میدونستن اینکار رو البته منم باهاشون بحث کردم که سیاهه بگیریم خانواده ام قبول نکردن اما موقع جهاز دیگه همه چیز فاکتور داشت از اول برای حساب و کتاب خرج‌هامون کلا همه چیز رو با فاکتور میخریدیم که حسابش رو داشته باشیم خوب فاکتور هم منطقا به اسم خودمون بودش دیگه 

نه نمیتونه همچین حرفی بزنه چون به وقتش با مامور میان تو خونه و مثلا وقتی زده فرضا سرویس قاشق فلان مارک شما میری که جمع کنی شوهرت میکه من خودم اینو خریدم فاکتور میاری که این مارک هست 

دقیقا انگار دختر بچه رو از خونه پدرش آورده🤣🌹

واقعا..خیلی لج درآره 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من خودم ثبت دفتری حق تعیین تکلیف جهیزیه رم دارم ولی میگم سیاهه رم بدم امضا کنن🥴

اره بده امضا کنند 

اما ببین جهاز آخرین موردی هست که تو طلاق در موردش درگیر میشن 

چون لوازم خونه ای که باز شده استفاده شده دیگه قیمت انچنانی نداره نه مرد نه خانوم خودش رو درگیر دادگاهی و اثبات و انکار و این چیزها نمیکنه 

خانوم درخواست استبداد میده مرد هم راحت میپذیره سعی نمیکنه بگه خودم خریدم 

چون واقعا ارزش خاصی نداره