2777
2789

قراره عید برم خونشون اونم دو شبه و بزور اونم اگر ببره 

چیکار کنم باهاش چجوری رفتار کنم چی بگم که میخوام بیشتر بمونم سیسمونی های بچمو انتخاب کنم نمیزاره برم 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

زن نمی گیرن رسما برده میبرن خونه 

ببخشید اسی دوراز جونت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تا عید قرار نیست بری؟ 

چقدر فاصله دارین مگه؟ 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
اجازه نگیربگو میرم😐عجبااااا

تو عقد خانوادم بی احترامی و سختگیری کردن ولی جبران هم کردن ولی این کینه ایه هر سه ماه دوشب میزاره برم پنج ساعت دورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه مامانت میخواد بخره نزار ،وقتی شوهرت خوب نیست برای چی باید بگیره

گور بابای شوهرم بخاطر بچم میخوام بگیرن نگیرن هم این بدتر میشه آبروم جلو خانوادشم میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو عقد خانوادم بی احترامی و سختگیری کردن ولی جبران هم کردن ولی این کینه ایه هر سه ماه دوشب میزاره بر ...

بخوابون دهنش😐 بگو باردارم گناه دارم مظلوم نمایی کن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یعنی تا عید قرار نیست بری؟ چقدر فاصله دارین مگه؟

پنج ساعت 

نمیزاره برم عید هم معلوم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متنفرم از شوهرماونم همینجوری سگ اخلاقه

منم ازش بخاطر این اخلاقش بدم اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40