2777
2789
این تاپیک خیلی کمکم کرد @royayezendegi

حالا از بین سه هزار صفحه وام مسکن و چجوری پیدا کنم یه کلمه توضیح میدادی شرایط وام به چه صورتیه 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

مرکز تهرانهمینطوری خونه خریدم پارسال♥️

شما طلا از قبل خریدید که ارزون بود الان اگه پول برا طلا بدیم با این حقوق چی میمونه که بخوریم، مسافرت و تفریح وخیلی مواد غذائی رو هم فاکتور گرفتیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قیمتا چطوره؟؟🫤 در حد اوپال گرون یا نسبتا گرون ؟؟

گرون😬😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من که فقط تو تصورات و تخیلاتم دارم زندگی می‌کنم🥺وقتی از افکارم میام بیرون تو دنیای واقعی، افسرده م ...

جوونیمون سوخت 💔

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اوه😅مرسی عروس مهربون ❤️

قربونت😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
این حرف اشتباهه عزیزم نمیشه که همون اول بری کارت بکشی یه کاخ بخری بیایملک همیشه یه سرمایه ی برنده ست

بله قطعا کلی از نظر کیفیت ساخت گفتم دوستمون میگه دیوار اومد پایین از لحاظ کیفیتی گفتم 

مسکن مهر از کارتن خوابی یه درجه بالاتره

اینم بگم استارتر گفتن ماهی بیست ملیون دارن چجور جمع کنن بشه دو ملیارد یه خونه بخرن کارتن خوابای بیچاره که حتی قدرت خرید سیر کردن شکم خودشون رو حتی تو یه روز به سختی دارن 

🌈💙 Martia 💙 🌈

حالا از بین سه هزار صفحه وام مسکن و چجوری پیدا کنم یه کلمه توضیح میدادی شرایط وام به چه صورتیه

https://www.rade.ir/service_cat/%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86/

چند نوع مختلف داره بسته به شهری که میخای بخری و نوع ملک مد نظرت و شرایط و سن خودتون 

این لینک رو بخونین کامل توضیح داده.مثلا به زوجین در شهرهای بالای۲۰۰ هزار نفر ۸۰۰ میلیون وام مسکن و ۱۶۰ میلیون وام جعاله میدن