2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 20559 بازدید | 312 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد ی مستند خارجی افتادم ک شبکه سلامت پخش کرده بود خانمی همین مشکل و داشت و چند سال سخت درگیر درمان بود و جراحی کرده و برداشته  بود ؛ میگفت شوهرش میگه چرا ناراحتی :

خدا همه بیمارها رو شفا بده و از دعای اونها این خانمم شفای عاجل بده و سربلند و شاد باشه آمین 🤲💚🍀

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

فکر نکنم چیزیش بشه آقاهه ...خاله من شوهرش نامرد تر از این آقا بود و درحق خالم خیلی بدی کرد چند ساله ...

سلام

شبتون بخیر..

خانمی منم خانم هستم و همسن شما

لطفا دعوت به دوستی بهتون ارسال کردم قبول کنید

می‌دونی انسانی نبودکارش امانمیدونم چرایه لحظه باخودم گفتم چی میشه ادمااینجورمیشن؟؟؟منم خودم اینجایبارمطرح کردم که بخاطربیماریم همسرم بره ازدواج کنه اماقبول نمیکنه خودش میگه درحق بچمون ظلم میشه اگربچه سالم بیاره اون طرف توودخترم دلتون می‌شکنه .گفتم رحم اجاره کنیم بازم قبول نمیکنه ازیه طرفم خودم بچه دارشدنم ریسکه دوست دارم دخترم یه همدردداشته باشه🥺

یاد ی مستند خارجی افتادم ک شبکه سلامت پخش کرده بود خانمی همین مشکل و داشت و چند سال سخت درگیر درمان ...

💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

می‌دونی انسانی نبودکارش امانمیدونم چرایه لحظه باخودم گفتم چی میشه ادمااینجورمیشن؟؟؟منم خودم اینجایبا ...

خوبه که یه دختر داری عزیزم العان تو این دوره زمونه همه تک فرزندی میکنن یا کلا بچه دار نمیشن خدا حفظش کنه و خدا ان شالاسلامتی بهت بده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سلامشبتون بخیر..خانمی منم خانم هستم و همسن شما لطفا دعوت به دوستی بهتون ارسال کردم قبول کنید

سلام عزیزم شرمنده کلا به دلایلی درخواست دوستی قبول نمیکنم از کسی صحبتی سوالی چیزی داشتی همینجا در خدمتم 💚

یعنی دیگه بالاتنه اینا نداره؟ ترسیدم💔

منظور از سینه پستانه عزیزم یکی از پستاناشو از دست میده که بعدا میتونه پروتز و جراحی کنه البته اگه تو مراحل اولیه تشخیص داده بشه فقط توده رو خارج میکنن و پستان باقی میمونه 

کلا  مردا  بیشعورن  اکثرا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم