2777
2789
سلام دوست عزیز قبول برات صلوات فرستادم 🍀در پناه امام زمان عج🍀

ممنونم عشقم حاجت روا باشید

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😭😭🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

من دارم کم کم میام سمت امام زمان اماااااایه چیزی من وعقب میکشه تامیام نزدیک بشم وواقعا یه ارتباط خالصانه بگیرم یه حس بدی ویه فکر ناراحت کننده من وعقب میکشه چراواقعا 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

😭😭😭 کجای نمیایی دیگه دلمون تنگت شده💔😭 لیاقت نداریم چرا نمیایی بیا دیگه ببین دنیا رو بلا گرفته ب ...

باهمه حرفات دلم لرزید اما ماهواره داریم جز کدوم دسته حساب میشم؟🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
😭😭😭 کجای نمیایی دیگه دلمون تنگت شده💔😭 لیاقت نداریم چرا نمیایی بیا دیگه ببین دنیا رو بلا گرفته ب ...

سرلخت هیچی نمایان شدن چاک سینه و پرسینگ ناف وبگو😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید