2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💚الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

🤍الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🤍

🤍الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🤍

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️ 200تا صلوات برای تعجیل و سلامتی امام زمانم 🤲❤️

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

😭😭😭 کجای نمیایی دیگه دلمون تنگت شده

💔😭 لیاقت نداریم چرا نمیایی بیا دیگه ببین دنیا رو بلا گرفته ببین حجاب از سر دختران زنان رفت و حیا نابود شد ببین جنبش فتنه زنان چه کثافتی به کشور اسلامی زد، ببین زنان بجای اینکه خودشون بپوشانن فکر میکنن هرچی اندامشون بندازن بیرون و شلوار و بلوز بپوشن جای چادر و مانتو جلو عقبشان بنمایش بذارن موهارو پریشون کنن دل نامحرم بلرزونن و جامعه صحنه فساد و کثافت گناه کنن ول کن نیستن

بیا مارو از این فتنه وکثیفی نجات بده

بیا مردم غزه 🇵🇸🇱🇧لبنان 🇸🇾سوریه خیلی بهشون سخت میگذره😭💔 نه خونه ای دارن و نه خانواده ای آواره بدون غذا آب پوشاک خانه شدن 

بیا که دلمان خون شد از رفتن سربازانت شهیددکتر رئیسی عزیز شهیدنصرالله عزیز شهید هنیه عزیز شهید سلیمانی عزیز

بیا ببین قاتلین دوباره سرکار اومدن قاتل سردار سلیمانی عزیز ترامپ و پروژه دوباره همزمانش اصلاح طلبهای اسرائیل طلب اومدن روی کار دستشون باز کردن توی حلق مردم میگن بنزین بشه۵۰هزار درعوض زناسرلخت باشن رو وعده دادیم برق نه توی تابستون وسط زمستون قطع میکنن در عوض مجوز کنسرت یک زن رجاله رو میدن لخت بره بخونه نون برنج لبنیات همه رو گرون کردن در عوض میگن فیلتربرمیداریم درحالی که همه راحت توی رسانه ساخت اسرائیل ماهواره تلگرام اینستاگرام هستن اینارو کردن دغدغه مردم به درد پولدارای الکی خوش میخوره نه مردم عادی 

یا امام زمان عج الله بیا میشه بیایی😭😭😭💔