2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارین یا نه

130 بازدید | 21 پست

خودم نه ولی انقدر به چشم خودم دیدم دارم شک میکنم

مامانم و بابای خودم و مادر شوهر و پدر شوهرم همش میگن بچه ها تو در معرض دید میزاری چشم میزنن یادمه دخترم چهار ماهش بود با تاپ شلوارک آوردم پیش خانواده شوهرم ک اومده بودن خونمون تازه از خواب بیدار شده بود تابستان بود حال نداشتم لباساش عوض کنم برق هم نبود گفتم گرمش میشه خودشون گفتن اینجوری خوب نیس برو لباس بپوشون بچه رو دقیقاااا همون روز نیم ساعت بعدش سرش محکم خورد به کریر هنوزم جاش مونده بعد ۵ سال🥲مگه میشه آدم نوه خودشو هم چشم بزنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا یه شب مهمون اومده بود بعد شوهرم ریش نگه داشته بود خیلی جیگر شده بود چند بازی از پذیرایی رد شد ولی اصلا ننشست فقط سلام داد ‌ رفت آشپزخانه و مجلس زمونه بود😁عمه ام اینا چشمش زدن دو روز تب بود هزیون میگفت🤧💔

اول این‌ه از این بلاها سر همه بچه ها میاد 

پس اون اتفاقایی که تو خونه واسه بچه هامون میفته چی اونا رو خودمون چشم میزنیم 

اگر اره که پس پدرمادرا هم از رو دوست داشتن چشمشون شوره 

اگر نه پس واسا همه هست 

یکیو میشناسم بچش سرما هم بخوره میگه چشم خورد لعنت برحسودش و ...اگر اینطوره همه علم ویروس و زیست و اینا رو ببریم زیر سوال 

بچه های ما پس از رو چی سرما میخورن 

عجیب نیس دیگه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یا یه شب مهمون اومده بود بعد شوهرم ریش نگه داشته بود خیلی جیگر شده بود چند بازی از پذیرایی رد شد ولی ...

ببخشید میدونید با متهم کردن دیگران فقط سو صن بهشون پیدا میکنید و انرزی منفیو خودتون وارد زندگیتون میکنید 

سو صن از سمت شیطانه 

این‌ه عمه اتون رو بد میپندارید 

و باهاش بد میشید 

کار شیطون همینه دیگه 

حالا اگر عمت چشم نزده تو مشمول ضمه اش میشی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم