2777
2789
عنوان

مثلااا رژیمم

129 بازدید | 18 پست

اومدم شماال و ازصبحح کلییییی فسنجون خوردم 

حتی الانم خوردم 

فک کنم حدود ۱۲ ،۱۳ قاشق تا الان😐😐😐😐😂😂😂

البته اینم بگم ظهر برنج کم خوردم حدود۸ قاشق 

دیگه شام میخوام نخورم 

۵۰ بودما از ۵۰ یهو شدم ۶۱ 

الانم ۵۸ 

کاششش برسم زودتر به ۵۴،۵۵🥲🥲🥲

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

منم پریودم تو پریود کلاا ول میدم🤦🏼‍♀️

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پریودم تو پریود کلاا ول میدم🤦🏼‍♀️

وای منم حذف قندم کلا 

بعد پریودی دیگه نمیتونممممم به اعصابم مسلط باشم 

شروع میکنم کاکائو خوردن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

منی که 76هستم اما اراده ندارم

من قدمم آخه کوتاهه ۱۵۶🥲🥲🥲🥲

وای منم حذف قندم کلا بعد پریودی دیگه نمیتونممممم به اعصابم مسلط باشم شروع میکنم کاکائو خوردن

وای بخدا الان تو کافه نشستم یه گالون هات چاکلت جلومه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

وای بخدا الان تو کافه نشستم یه گالون هات چاکلت جلومه

😂😂😂ببین میدونی آدم عصبیه این تایم 

مخصوصا سه روز اول 

عب نداره شیرینی و کیک خامه ای نخور 

حدالقل همون هات چاکلتو شکلات تلخ با چایی و اینا بخور 

نری نون خامه ای بخوری😂💔

😂😂😂ببین میدونی آدم عصبیه این تایم مخصوصا سه روز اول عب نداره شیرینی و کیک خامه ای نخور حدالقل همو ...

اتفاقا میخواستم یه کیکم بگیرم گفتم ولش کن دیگه خراب ترمیشه😂

اتفاقا میخواستم یه کیکم بگیرم گفتم ولش کن دیگه خراب ترمیشه😂

😂😂😂نگیییرررررر

الان چند کیلویی؟

۶۲

اها منم اگه لاغر بشم بلند میشم

کاششش لاغر شیم 

من ۴۸ و ۵۰ بودم 

تف به کنکور منو کرد۶۱😂💔🥲

😂😂😂نگیییرررررر

نه دیگه😂