2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

کسانی که خودشون یا نزدیکاشون پزشکی قبول شدن میشه بیان؟

میشه توی یک سال پزشکی دانشگاه خوب آورد؟ کسی بوده که بیاره؟

من دوازدهمیم وخوب نخوندم تازه ششروع کردم 

میگم ببینم اگه میشه یه سال بمونم پشت کنکور سال آینده یه پزشکی دانشگاه خوب مثلا رتبه زیر ۱۵۰۰ بیارم میشه 

کمک😭😭😭

اگه کسی بوده با شرایط من لطفا کمکم کنه.😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من پزشکی میخونم وااااقعا سخته پدرت درمیاد واقعا هر رووووز زیر فشار خم میشی من تازه عاشق رشتمم کم آوردم نمره هامم خیلی خوبه ها فکر نکنی واسه نمره میگم ولی انقدر مطلب زیییاد و سختههه که  ...

حداقل برو دندون

من از الان ی هفتس شروغ کردم و میخام به کنکور اردیبهشت امسال هم برسونم خودمو پزشکی هم هدفمه😅یکسال که ...

خب شما احتمالا نهایی های یازدهمتون رو خیلی خوب دادین

عزیزم من پزشکی میخونم وااااقعا سخته پدرت درمیاد واقعا هر رووووز زیر فشار خم میشی من تازه عاشق رشتمم ...

میدونم همه اینارو ولی خب پزشکی رو خیلی دوست دارم از وقتی که بچه بودم درسمم عالی بود توی قلمچی رتبه های دو رقمی میاوردم و همیشه برتر بودم ولی کرونا شد و افت کردم.

دندونم دوست دارم ولی دارو نه 

حالا خداکنه که امسال یا سال دیگه قبول بشم 

میترسم همیشه این حسرتش باهام بمونه😭