2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 116 پست
خدا حفظش کنه روح مادرتون شاد عزیزم بخدا مادرشوعرم لیزیک کرده اصلا نیاز به نگهداری نداشت اما من رفتم ...

کارهای عجیبی میکنی ها

اگه نیاز به نگهداری داشته چرا 10 روز رفتی موندی؟ اونم با بچه کوچیک

بعد که رفتی 10 روز کار کردی با یدونه جمله زدی زیر همه چی؟

چرا انقدر افراط و تفریط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین عزیزم هم جوابشو دادی،هم بی احترامی نکردی ،هم انتقام چند تا عروس بی زبون رو گرفتی ....ولی خدایی ...

چون قبلا ی رفیقی داشتم مثل اینک چپ دست بود یکی گفته بود بهش چجوری با دستی ک خودتومیشوری باهاش غذا میخوری منم ازونموقع این یادم بود ک کسی اینو بگم بگم تازه بااین دستم برات غذا پختم 

مممممم

چندسالته اسی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چون قبلا ی رفیقی داشتم مثل اینک چپ دست بود یکی گفته بود بهش چجوری با دستی ک خودتومیشوری باهاش غذا می ...

چه ربطی به چپ دست بودن داره؟

همه با همون دستی خودشونو میشورن غذا میخورن دیگه😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

کارهای عجیبی میکنی هااگه نیاز به نگهداری داشته چرا 10 روز رفتی موندی؟ اونم با بچه کوچیکبعد که رفتی 1 ...

چون شوهرم باهثشه که مجبور شدم بمونم درضمن اون تقصیر خودش بود من نزدم زیرش تو اینارو نمیشناسی برا همه چیز ایراد درست میکنن حیف نمیتونم اینحا تایپ کنم لباسشویی سون خراب بود گفتم بدین لباساتونوببرمدبندازم تو لباسشویی خودم ندادن روز آخر ب شوهرم گفته بودن ب زنت گفتیم لباسشوییمون خرابه نگفت بنداز تو ماشین من حالا خوبه اینو پیش شوهرم گفته بودم اونم گفته بود اون پیش من خوبه گفت بده ببرم بندازم تو ماشین خودم چرا الکی داری دعوا میندازی

مممممم
چون قبلا ی رفیقی داشتم مثل اینک چپ دست بود یکی گفته بود بهش چجوری با دستی ک خودتومیشوری باهاش غذا می ...

منم کارامو با دست چپ انجام میدم.... هزار بارم از مادر شوهرم این حرفا رو شنیدم ولی جوابی ندادم ،به خاطر همین بود که خیییللللیییییی خوشم اومد ....وگرنه موافق و مخالف بی احترامی  به مادر شوهرنیستم ،میگم هر کسی رو شرایط زندگیش یا احترام میذاره به مادر شوهر یا بی احترامی می کنه ....

ت ک اینقدر زرنگی پس چرا داری کلفتیشو میکنی غذا درست کنی بپزی و بشوری و بسابیاصلا وطیفه ت نیس وظیفه د ...

دختر ندارع ولی یه پسر بچه ننه داره ک مجبورم می‌کنه براش کار کنم البته مجبورم نمیکنه خرم میکنه

مممممم