2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیست سیاه بزارم شوهرم منو می‌کشه

همه مردا اینطورین نگران نباش الآنم دلیلی قطع رابطه حرفایی هاله زنک پدر شوهرم به شوهرمه که شوهرم فهمیده اینا سعی میکنم تو خونه ما دعوا بندازن وگرنه ک همشون لنگه همن

مممممم
همه مردا اینطورین نگران نباش الآنم دلیلی قطع رابطه حرفایی هاله زنک پدر شوهرم به شوهرمه که شوهرم فهمی ...

ای خدا 

خداروشکر که شوهرت خودش متوجه شده 

الهی که آرامش به زندگیت برگرده عزیزم 🤲

پپرشوهر محرم عروس هست اگه حتی شوهر بمیره یا عروس طلاق بگیره بازم ودر شوهر محرمه هروسه

خیر اصلا اینجوذ نیست

این ک پدرشوهر محرم هستش رو فقط بخاطر اینکه جلوش راحت باشیم خودم‌ون رواج دادیم

وگرنن پدرشوهر نامحرمه حتی میتونه با عروس ازدواج کنه!

ببین تو عقدنامه عاقد عقد رو بین زن و مرد میخونه(این وسط فقط این دوتا بهم محرم میشن)) نه مادر زن و داماد بهم محرمن نه پدرشوهر و عروس

خودم‌ون میگیم محرمیم کخ جلوش راحت باشیم وگرنهه شرعا نامحرمن

خیر اصلا اینجوذ نیستاین ک پدرشوهر محرم هستش رو فقط بخاطر اینکه جلوش راحت باشیم خودم‌ون رواج دادیموگر ...

باید بیشتر در مورد شرع مطالعه کنید.پدرشوهر محرم ابدیه یعنی حتی بعد طلاق یا فوت همسر بازم محرمه و نمیشه ازدواج کرد باهاش.اما با شما موافقم که پدر و مادر خود آدم هستن که زحمت کشیدن و با بقیه فرق دارن پدرشوهر و مارشوهر برای همسر زحمت کشیدن باید برای همسرمون با دیگران فرق داشته باشن نه برای ما‌

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
باید بیشتر در مورد شرع مطالعه کنید.پدرشوهر محرم ابدیه یعنی حتی بعد طلاق یا فوت همسر بازم محرمه و نمی ...

بعد پدرشوهر مادرشوهری ک برای خود همسرمم زحمتی نکشیدن چی

۸تا بچه. داشتن. شوهرم از۱۰سالگی کار کزده تو مجردی تونسته برا بابای بی بخارش خونه بخره ۲ سال پیش..

اللان ما مستاحریم و باباش و خاهرش با شوهرش نشستن ت اون خونه عشق و حال

و پدرش بمیره ریالی ندارین همون خونه هم اون خاهرعغریطش انقد ماره میکشه بالا 

واسم‌ت عزوسی نگرفتن شوهرم خودش عزوسی گرفت حتی ی زنگ نزدن حتی کوچکترین وظایفشونو درقبال پسرشون انجام تدادن وظایفی ک اصلا پول توش رلط تدارع فقط باید حضوری می‌مدن با ی شاخه گل!!  پاکشا اینا هیچیی 

باباش شب عروسی اومد۲ملیون پول داد!! همین

این کل زحمتی ک برا پسرش کشیذ

بنظرت پسری ک ار۱۰ سالگی کار کرده الان نباید خودش راحتی بگشه؟؟؟؟ پدر گشاد بی بخارش این هیچییی خاهراحمق ک شوهرداره با شوهرش داره اونجا زندگی‌میکنه ۲تا بچه هم دارن تازه اینو بگم شوهرش پولداره میتونه خونه بخره ولی دارن ازش سرمایه استفاده میکنن  

خیر اصلا اینجوذ نیستاین ک پدرشوهر محرم هستش رو فقط بخاطر اینکه جلوش راحت باشیم خودم‌ون رواج دادیموگر ...

معلوماتت رو ببر بالا 

و همه پدرشوهرا و خانپاده شوهرارو با مال خودد مقایسه نکن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗