2777
2789
عنوان

نصف شبی دعوامون شد🚶🏻‍♀️😑😂سومین دعوای امشبمون🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 87 پست

چه همه حمله کردن به رل اسی ! بابا باور کنین توی آمریکا اگه خانمی شاغل نباشه بقیه میگن خوشبحالت دستت رو سر ما 🤭 من الان مادر دوتا بچم واقعا خیلی سخته هم بیرون از خونه کار کنی هم داخل خونه کسی اگه قصد بچه دار شدن داشته باشه باید بفکر تربیت و تامین بچه ها باشه حتی بنظر من کار داخل خونه مثل ظرف شستن و آشپزیو اینا هم یه مادر نباید انجام بده زیاد باید به خودش برسه و بچه هاش تو اسلامم کنیز غلام داشتن دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره🥲کلا من تو خونه خودمونم همیشه کوتاه اومدمقبلا هم زود کوتاه میومدم🤦🏻‍♀️اره امشب بهم میگه چون پ ...

ادم قبلی ک دوسش داشت هستی یا اخلاقت عوض شده؟

بعضی مردا ورژن مغرور خانوما و لجبازی رو دوس دارن بعد اگ باهاشون مهربون شی براشون جذاب نیسی انگار!

این از اوناس ک مهربون و حرف گوش کن دوس داره یا مغرور و سرد؟😂

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
چه همه حمله کردن به رل اسی ! بابا باور کنین توی آمریکا اگه خانمی شاغل نباشه بقیه میگن خوشبحالت دستت ...

بهم میگه خودت باید برای بچه مادری کنی

بیرون کار کنی به تربیتشون نمیرسی

ولی در کل میفهمم مشکلش محیط مردونست🤦🏻‍♀️

بعد امشب ی نمونه تربیتم دید پشیمون شد کلا😂😑

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ادم قبلی ک دوسش داشت هستی یا اخلاقت عوض شده؟بعضی مردا ورژن مغرور خانوما و لجبازی رو دوس دارن بعد اگ ...

الان منم باهاش مهربون شدم اونم خییلی اخلاقش بهتر شده

نمیدونم دیگه🤭

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اسی بیخیال شو این ادم زندگی نیس چون خیلی باهم اختلاف نظر دارین حرصت میده بعدا از زندگی باهاش پشیمون ...

الان متوجه نمیشه متاسفانه.بعدا تو زندگی آدم میفهمه سر یکی از این مسائل به ظاهر کوچیک چقد داغون میشه

بهم میگه خودت باید برای بچه مادری کنیبیرون کار کنی به تربیتشون نمیرسیولی در کل میفهمم مشکلش محیط مرد ...

منم شوهرم قبلا می‌گفت دوست ندارم بری سر کار الآنم میگه  دلیلش اینه که میگه اذیت میشی هم بچه ها هم کار خونه البته همیشه هم بچه ها هم کار خونه کمک می‌کنه شاید اینم اینجوری بگه ولی بعداً مشکلی نداشته باشه یا سختگیره خیلی

الان متوجه نمیشه متاسفانه.بعدا تو زندگی آدم میفهمه سر یکی از این مسائل به ظاهر کوچیک چقد داغون میشه

بله درسته

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛